Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ciki hogy egy 14 éves fiú...

Az ciki hogy egy 14 éves fiú egy idejét múlt sztár (pl Michael Jackson) iránt rajong?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:51
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
86%
igaz hogy meghalt,de a zenéje itt maradt nekunk!amm én is 14 vagyok csak lány,és én is szeretem Jecko-t!semmi rossz nincs benne§!!
2009. jún. 29. 12:02
 22/47 anonim ***** válasza:
86%
és csatlakozom az előttemszólóhoz!!a halála ota csak azt hallgatom
2009. jún. 29. 12:04
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis ciki! Inkább azt szeresdd mint a mai szemetet! Hidd el hogy nagyon sokan szeretik rajtad kívűl. Bár én sem vagyok olyan idős(22) De imádom és örülök hogy a zenéin nőttem fel, és sajnálom hogy élőben már sosem láthatom! Ő egy igazi király volt!! R.I.P
2009. júl. 1. 19:26
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 éves lány vagyok. Sok ismerősöm van aki szereti Jackson-t. Régebben mikor még nem nagyon ismertem a számai, volt egy oszt. társam aki szerette és mindig a billy jean-t nyomatta. Nem értettem miért szeretni, de mamár rájöttem miért és mostmeg azt nemértem hogy nem lehet szeretni, mikor annyira jó a zenéje, és maga a pasi is nagyon ari, abhogy szereti a rajongóit. Kár, hogy ma már nincs köztünk, de akkor is szeretem.
2009. júl. 10. 00:54
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Te legalább minőségi normális zenét hallgatsz nem úgy mint a mai tinik. Manapság az olcsó szarokért vannak megveszve mint például ez a Basshunter. Szerintem úgy sz@r ahogy van.
2009. júl. 10. 12:14
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lenne gáz :D Én is 14 éves vagyok és nagyban megy az AC/DC , Elvis, The Who és még sorolhatnám.... Persze "haverok" kiröhögtek ez miatt .... de hát ízlések és pofonok.
2009. júl. 12. 20:36
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
én 16 vok és tessék engem megfogot imádom a számait Jacko sajnos már nincs köztünk de a számai igen én a zenéjét és a táncát, és az h szerete a gyerekeket ezért birtam íímost is de ő nincs ezen a világon csak a teste a tudata már máshol van és ha szereted a számait szeresd én szivesen megtanulom amokor tok tanulom a táncát de a soha büdös életbe nm akkarnám azt h a helyébe lépjek ez nyilván való minden szabad időben bőngészem a netet és keresem hol lehet megtanulni a lépéseit a mai kicsi sztárokat anyira xarok h jackohoz képest 0ákse mert alatta vannak bőven
2009. júl. 23. 20:57
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát már hogy lenne ciki?? Én is imádom őt már kb 6.os korom óta(most 10.es vok) és sohasem tartogattam titokban! Honnan jött ez az ötlet, hogy ciki? csak a pózer "kemény vagyok" rockerek, rapperek játszanák a nagymenőt h szar mj meg minden...
2009. szept. 2. 19:10
 29/47 anonim válasza:
100%

Szerintem nem ciki....én egy 14 éves lány vagyok és én imádom Michaelt Jacksont.

Nem csak a zenéjét, a kinézetét, a mozgását is.

A többiekkel ellentétben, szerintem nagyon helyes volt, de nem csak fiatal korában

2009. szept. 5. 19:51
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok fiú, és michael rajongó... nem szégyellem... miért kéne? még a halála után is világsztár... nem idejét múlt volt hanem kissé megöregedett és nem annyira volt már "termékeny" a zenével.
2009. szept. 6. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!