Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ciki hogy egy 14 éves fiú...

Az ciki hogy egy 14 éves fiú egy idejét múlt sztár (pl Michael Jackson) iránt rajong?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
87%
Én 13,5 éves lány vagyok énis szeretem Michael Jackson-t de csak azt amilyen régen volt.Már amilyenné vált az nem szimpi.De tök jól énekel(t),Jól táncol(t)stb. De mostanság már ő nem,,menő,,.De nem ciki ha rajongsz érte.
2009. jan. 21. 18:16
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves lány vagyok.Kicsit rockeres de inkább sima.Mégis imádom Jacksont és egy csomó (plázacica)lány is az osztályunkban,úgyhogy szerintem vállald fel nyugodtan és hallgasd Jascksont!
2009. jan. 21. 18:55
 13/47 anonim ***** válasza:
84%

Nem ciki. De Elvis régebben élt, és mai napig sok rajongója van. :-)

Mellesleg Jacko-nak jó számai vannak, az más dolog, ahogy kinéz, kihypozták.

2009. jan. 21. 22:43
 14/47 anonim ***** válasza:
30%
cikinek nem ciki... de azért neki lehetőleg ne mondd el, h 14 éves vagy és fiú.. mellesleg a rajongója xD
2009. jan. 24. 01:35
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
énis szeretem jacksont és ezt tudják rolam de még sose mondták hogy ez tré..
2009. jan. 25. 12:06
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

én 16 vagyok és én is hallgatok abbát meg boney m-et, de engem nem érdekel más véleménye.

Szerintem sokkal gázabb ha TNT-t vagy last ketchup-ot hallgatnál:)

Meg aztán szerintem sokkal értelmesebb dolog michael jacksonért rajongani mint a legujabb sztárér aztán nem ha már nem menő akkor szapulni

2009. jan. 25. 14:09
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy régi vagy új zene!Csak jó vagy rossz zene!

Ha egy előadónak jó számai vannak az az előadó sosem idejétmúlt.

Szóval ne foglalkozz olyanokkal mint a "Te ezt hallgatod??Milyen régi már ez..."

Divatb*zik

2009. febr. 7. 20:02
 18/47 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Főleg ha Michael Jacksonért, mert ő minden idők egyik legnagyobb zenésze
2009. márc. 8. 20:02
 19/47 anonim ***** válasza:
85%

Nem ciki...Én is úgy vagyok , hogy a suliból (!!) senki sem hallgatja azt mint én...

De már nincs köztünk...:(

2009. jún. 26. 22:04
 20/47 anonim ***** válasza:
88%

Nem ciki!!! Én szeretem Michael Jacksont és vállalom!!

Utálom ez ilyen kis mai sztárocskákat... Jackson az igazi és az egyetlen, az utánozhatatlan, a király!! Én is ot hallgatom mindig, sot amióta meghalt már nincs is kedvem más zenét hallgatni :(

Inkább elvágnám a torkom minthogy Jackot idejemúltnak meg cikinek nevezzem...

2009. jún. 28. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!