Az ciki hogy egy 14 éves fiú egy idejét múlt sztár (pl Michael Jackson) iránt rajong?
15:00
Figyelj, elhisszük hogy szeretek MJ-t én is imádom,d e azért a disco zenét ne fikázd le, mert semmi közös hozzá, nem értesz hozzá, s ennyi erővel mi is lefikázhatunk tédeg, úgyhogy állíts le magad!
Ja és még azt hozzá teszem hogy nem mindenkire értettem azt hogy nagynak hiszik magukat és közben sehol semmi csak hát akik olyanok azokra és lehet valaki disco zene csinálásba is jo.Ugyhogy nem akartam senkit megbántani mert ha ugyanezt írta volna valaki MJ-ről akkor én is felháborodtam volna ugyhogy azért is kajavítom magam.És mégegyszer bocsi.
Mindenkinek a maga stílusa.
dehogyis gáz :)
én 13 éves leszek és Michael Jackson rajongó vagyok..
az osztályban MINDENKI Michael Jackson-t hallgat
senki nem cikiz minket miatta
az előző vagyok
osztályom:9/A
igen,nagyon is ciki.sztem ezt ne hangoztasd,és hallkan hallgasd a zenéit.
fúúú de ciki...........
na mindegy,de azért belekostolhatnál az újabb generációba is :D Kesha,Rihanna,Lady Gaga stb.
nemám!!!csak vicc volt.én is nagyon szeretem M.J.számait és halgatom is.és te is tedd ezt nyugodtam,és nem ciki
:P ezt muszály volt...
és R.I.P. Micheal Jackson,a pop királya
I miss you
Ez non nagyonta kérdés:D
Akkor inkább ha1lgatok 80-as évek beli IGAZI HANGOT,minthogy egy számitógépről lejátszott(Ráadásul béna)moslékot :D
Én is szeretem Michaelt!És negy szégyelem:D
Mottó:Ne szégyeljük Michael Jackson iránti szeretetünket!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!