Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jézusom, most mi legyen? :O

Jézusom, most mi legyen? :O

Figyelt kérdés

Most "ébredtem rá", hogy csak 1 igaz barátom van. Természetessen vannak interneten keresztüli barátaim is, csakhát ők mind messze laknak. Sajnos nem valami "népszerű" és "közkedvelt" a stílusom, szóval nem találok egyhamar haverokat. Családom is egész nap azzal van elfolgalva, hogy menjek már el itthonról bulizni, táncolni, sportolni. De ez valahogy nem az én világom. :/

Nagyon kezdek aggódni, hogy milyen leszek így felnőttnek.

Most mit csináljak?

16/L

2010. nov. 28. 21:14
1 2
 11/17 anonim válasza:

Én 17 éves vagyok és nekem is csak egy igaz barátom van. És ő is fiú. Van egy barátom, igaz, ő vele is mindent megbeszélünk, de ő a szerelmem és nem a barát barátom. Nekem sok haverom van, de egyiket sem mondanám barátnak csak ezt az egy fiút. Nem találkozunk gyakran mert más városból származik. De én örülök hogy legalább ez az egy igaz barátom van.

17/L

2010. nov. 28. 21:41
 12/17 A kérdező kommentje:
A stílusom emo, de persze nem azaz "érvagdosós-sarokban sírós". És egyáltalán nem érzem így jól magam,, hogy csak egy barátom van. Vágyom a társaságra, de pl iskolába is közröhely tárgya vagyok. Nincs az a nap mikor ne vernének meg, vagy lelkileg bántalmaznának. Igaz azt írtam pár sorral feljebb, hogy nem vagyok nagyon sírós, de suli előtt napi szinten síró görcs kerülget, hogy be kell menni. Szeretnék változtatni, de nem megy.
2010. nov. 28. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne parázz.

Én ennyi idősen fogtam magam, hátrahagytam az addigi életem, de teljesen, semmit nem hoztam magammal.

Azóta vannak nagyon jó barátaim. De mindegyiküket csak később ismertem meg és lassan alakult ki a barátság köztünk. De ami így kialakult, az életre szóló. Az egyik legjobb barátnőm jelenleg az USÁban tanul, mégis ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot. Később pedig Spanyolországban fog élni, így még meg is tudjuk majd látogatni egymást :)

2010. nov. 28. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:

:O lány vagy és megvernek minden nap?

miért?

2010. nov. 28. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztem örülj, hogy van egyáltalán igaz barátod :). Felnőtt korára a mostani társaság középpontjainak a baráti társasága is lemorzsolódik a legtöbb esetben, és csak egy-két igazi barát marad, a többi általában ismerős meg haver.
2010. nov. 28. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátom a kutyám... De ezt komolyan mondom, ő mindig megért engem, nem gúnyol ki, nem szól be nekem, és nem közösít ki, ahogy az osztálytársaim teszik. Az állítólagos legjobb barátnőm, akit 12 éve ismerek, cserbenhagy, ha baj van és azokkal barátkozik, akik engem rendszeresen megaláznak. Nem tudom miért csinálják ezt velem, lehet azért, mert csendes természetű vagyok és nem vagyok olyan "ribanc", mint ők. Az osztályból 2 ember nem aláz meg, de ők csak azért mert van egy kis emberi tartásuk... Én se járok bulizni, csavarogni, egyrészt mert nincs kivel, másrészt mert minden szabadidőmet a kutyámra fordítom.

Szóval szerintem, te ne aggódj magad miatt, mert én sem aggódom, hogy jajj mi lesz velem, attól még lehetsz boldog ember, és még bőven van időd barátokat szerezni!

2010. nov. 29. 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Tényleg, szerezz be egy kutyát! :)

Vagy valamilyen más kisállatot, gondoskodhatsz róla, sétáltathatod (ezzel ki is mozdulsz otthonról)

Nekem sincsenek barátaim, csak 1. Azt az 1-et pedig meg kell becsülni!

A külső annyiban számít a barátkozásnál, hogy az emberek szívesebben beszélgetnek egy átlagtól nem túlságosan eltérő valakivel.

2010. nov. 29. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!