Jézusom, most mi legyen? :O
Most "ébredtem rá", hogy csak 1 igaz barátom van. Természetessen vannak interneten keresztüli barátaim is, csakhát ők mind messze laknak. Sajnos nem valami "népszerű" és "közkedvelt" a stílusom, szóval nem találok egyhamar haverokat. Családom is egész nap azzal van elfolgalva, hogy menjek már el itthonról bulizni, táncolni, sportolni. De ez valahogy nem az én világom. :/
Nagyon kezdek aggódni, hogy milyen leszek így felnőttnek.
Most mit csináljak?
16/L
Nekem is kevés barátom van. Szám szerint 3. Velük is sajnos csak ritkán tudok találkozni a suli, meg a meló miatt. Van, hogy 1-2 hónapig nem látjuk egymást, de persze igyekszünk minél többet együtt lenni.
Ne aggódj, ez majd később változni fog, ha mész fősulira, vagy dolgozni, ott majd új embereket ismersz meg, és új barátságok szövődhetnek! :)
Megkérdezhetem, milyen stílus ez? (nem rosszindulat)
Ez nem feltétlenül akadály, nekem is voltak/vannak más stílusú vagy átlagos barátaim is (azaz inkább haverok). Persze jó, ha hasonlók is vannak, a környékeden nincsenek ilyen emberek, egy darab se??? A netes közösségek segíthetnek találni.
Milyen leszel felnőttnek?
Az szokott történni, hogy az ember vagy konformizálódik, azaz elhagyja a stílusát - vagy hiteles belső indíttatásból, mert már nem igényli, vagy birkaszellemből.harmadik opció, hogy felnőtt korában is önmagát vállalja (még ha visszafogottabban is)
Az egyetemen jobban fogod érezni magad, ott jobban elfogadják a másságot.
Nyugi, sokan felnőttek "más" emberként. Én is.
Hogy érted egyébként, hogy mit csinálj, a bőrödből nem bújhatsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!