Amikor a fiatal "angoltudók" a "th"-tartalmazó szavakat "sz"-el mondják, ezt direkt csinálja, az érintetteket kérdezem?
áj szink in dö szietör ju vill szink szrí szing, ez a mondat angolul: i think in the theatre you'll think three thing.
na most a legtöbb ember sz-el mondja
de kérdem én, ez mire jó?!
ciki normálisan mondani, mert igen azt veszem észre hogy ciki ,nagyon is ,ezért nem mondják ki normálisan,
DE AKI NEM ÍGY GONDOLJA hogy ciki, esetleg nem hallja a különbséget a kettő "változat" között,ha ez így van azt nem hiszem el,NEM HISZEM EL HOGY EZT NEM LEHET HALLANI!
a mondat értelmét ne fürkésszük,mert nincs sok
köszönöm a érintettek figyelmét:) és aki válaszol
sokan pl lehet hogy nem tudják kimondani, vagy nehezen.
de pl te sem biztos hogy minden kínai hangot tökéletesen tudsz kiejteni.
Ez a dolog engem is nagyon idegesít
Volt hogy a pénztárnál előttem egy külföldi fizetett és a kasszás csaj magyarázta a végösszeget: SZÖRTISZRÍ
Az angolnak nem esett le.
Nemrég láttam egy filmet amiben a főhőst Keith-nek hívták és legalább 100x hangzott el, hogy KÍSZ
A Szausz Parkról nem is beszélve... najó, elég
de azt nem értem hogy a "TH" kiejtve az miért áll közel az "sz"-hez , nem akarok kötözködni ,de egyértelműen lehet hallani hogy az nem "SZ"
csak azért nemértem mert annyi mindent tudni kell ,de a kiejtésbe bele sem sz*rnak , nem tudom összeegyeztetni
vagy az angolórán nem hallgatnak a gyerekek szöveget egy angol szájából?:S
jajajajaaja
áááá ,de jó SZAUSZ PARK
ezt én sem értettem , és mikor megláttam az hasonlóságot a south park és a SZAUSZ PARK között áááhhh, rögtön leesett
ezt halgassátok : http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I
az első 3 mp-en belül ,nem azt mondja hogy du ju SZINK ábout mí....áááá
blútusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!