Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van azután, hogy összeomlik...

Mi van azután, hogy összeomlik egy élet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 14:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Neked fogalmad sincs, hogy mit jelent, hogy a szüleim éjjel nappal dolgoznak, rengeteg pénzt öltek a sofőriskolámba és hogy most mekkora csalódás?Bár nem mondják jól tudom, hogy ez mit jelent ... a többi dologról nem is beszélve...igazad, van biztos le kellene szarnom, hogy miattam most még szarabb lesz nekik...
2010. nov. 18. 15:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Amúgy 18 éves lány vagyok.

De mind1, a kérdés tárgytalan, rájöttem, hogy a problémáimat egyedül kell megoldanom..

2010. nov. 18. 15:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne mártírkodj, nem áll jól. Nem ez a világvége, ne csinálj úgy, mintha most halt volna meg az egész családod.
2010. nov. 18. 17:19
 14/17 anonim válasza:
Írj privit, segítek, ha tudok.Ne törődj a sok lelketlen emberrel.Mindenkinek van baja, nekem is, de attól még szívesen segítek másén is.Ma mást nem tehetek, meghallgatlak.
2010. nov. 18. 17:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Nézd meg a titok c. filmet.S kezdd el alkalmazni a benne leírtakat.

Vagy pedig ajánlom ezt az oldalt:

[link]

Legyen elég kitartásod hozzá és csináld végig légyszíves.

2010. nov. 18. 18:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lelketlenség az, ha nem pátyolgatok valakit, akinek egy sikertlensége után összeomlik az élete. Majd ha egy napon veszted el a férjed és az édesapád, akkor szólj, mert akkor beszélhetünk arról, hogy összeomlik az élet. De akkor se, hidd el nekem.
2010. nov. 18. 18:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónapja halt meg édesapám. Most vagyok 18, és akkor úgy éreztem, hogy ez nem lehetséges... azóta sikerült felállnom, de az élet nehezebb lett mint előtte...
2010. nov. 18. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!