Mi van azután, hogy összeomlik egy élet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 14:12
11/17 A kérdező kommentje:
Neked fogalmad sincs, hogy mit jelent, hogy a szüleim éjjel nappal dolgoznak, rengeteg pénzt öltek a sofőriskolámba és hogy most mekkora csalódás?Bár nem mondják jól tudom, hogy ez mit jelent ... a többi dologról nem is beszélve...igazad, van biztos le kellene szarnom, hogy miattam most még szarabb lesz nekik...
2010. nov. 18. 15:26
12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy 18 éves lány vagyok.
De mind1, a kérdés tárgytalan, rájöttem, hogy a problémáimat egyedül kell megoldanom..
2010. nov. 18. 15:28
13/17 anonim válasza:
Ne mártírkodj, nem áll jól. Nem ez a világvége, ne csinálj úgy, mintha most halt volna meg az egész családod.
14/17 anonim válasza:
Írj privit, segítek, ha tudok.Ne törődj a sok lelketlen emberrel.Mindenkinek van baja, nekem is, de attól még szívesen segítek másén is.Ma mást nem tehetek, meghallgatlak.
15/17 anonim válasza:
Nézd meg a titok c. filmet.S kezdd el alkalmazni a benne leírtakat.
Vagy pedig ajánlom ezt az oldalt:
Legyen elég kitartásod hozzá és csináld végig légyszíves.
16/17 anonim válasza:
Nem lelketlenség az, ha nem pátyolgatok valakit, akinek egy sikertlensége után összeomlik az élete. Majd ha egy napon veszted el a férjed és az édesapád, akkor szólj, mert akkor beszélhetünk arról, hogy összeomlik az élet. De akkor se, hidd el nekem.
17/17 anonim válasza:
Nekem egy hónapja halt meg édesapám. Most vagyok 18, és akkor úgy éreztem, hogy ez nem lehetséges... azóta sikerült felállnom, de az élet nehezebb lett mint előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!