Mi van azután, hogy összeomlik egy élet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 14:12
3/17 anonim válasza:
Kétfajta ember van. Az egyik ha kap egy pofont és a földre kerül, akkor ott sírdogál hangosan, a másik feláll és várja a következőt. Az utóbbiak az életképesek.
4/17 A kérdező kommentje:
Én már nem bírom újraépíteni...tényleg egy rom vagyok és életképtelen...
2010. nov. 18. 14:17
5/17 anonim válasza:
Nem omlik össze. Nagyon sok mindent átéltem és még élek. Esetleg ha valaki a gyerekét veszíti el, akkor talán... de gondolom veled nem ez történt. Mi a baj? Szakítás? Azt túl lehet élni.
6/17 anonim válasza:
Ha ennyire negatív vagy, képtelenség felállni. Legalább írd ki magadból, mi történt veled, úgy könnyebb.Egyébként, majd az élet megtanít rá, minden csapást képes vagy elviselni, amit rád mér a sors.Hogy miért?Mert nincs más választásod!A lényeg, hogy meríts erőt valahonnan!Segítünk, ha kell:)Szerintem ezt többek nevében írhatom.
7/17 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mennyi ideig voltatok együtt?
8/17 A kérdező kommentje:
Még szerelmi életem sincs, nemhogy járjak valakivel...egyszerűen semmi se sikerül...se a suliban...ma még sofőrvizsgán is meghúztak...Úgy érzem, hogy egy két lábon járó szerencsétlenség vagyok..tudom h ettől még jobban az leszek, de már nincs erőm kátyúból kátyúba mászni...
2010. nov. 18. 14:49
10/17 anonim válasza:
De akkor miért ebbe a kategóriába írtad?
Bocs, hogy ezt mondom, de egyszerűen nyavalyogsz. Állj neki a dolgaidnak, jelentkezz be következő vizsgára, tanulj, dolgozz (nem tudom melyik aktuális), de ezzel a nyafogással nem mész semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!