Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik a halál legkevésbé...

Melyik a halál legkevésbé fájdalmasabb módja?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy úgy is le fogtok beszélni meg minden, de valahogy teljesen tök értéktelen az életem,stb; részletezhetem is ha kell, és már nem bírok élni, állandóan visszatér ez az érzés, szóval már meg akarom tenni. Melyik a legkevésbé fájdalmasabb?
2010. nov. 5. 18:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

öld meg magad, nyugodtan

amúgy nekem azért szerintem jobb életem van, mert nekem soha nem voltak barátaim akikkel összeveszhettem volna, senki nem bántott meg annyira, viszont mások bántottak, de túléltem

elhatároztam, hogy egész életemben egyedül leszek, nem lehet olyan nehéz, barátokat nem tudok szerezni, senkivel nem tudok beszélgetni, és asszem fiúm se lesz soha, mert ugyan ki szeretne engem, de ettől még élni fogok, mert nem tudnám megölni magam, nem mintha még nem gondoltam volna rá

sok altató és kösd fel magad

2010. nov. 6. 16:35
 22/25 anonim válasza:
utolsó válaszoló, szeretnék veled beszélni ha gondolod vegyél fel msn-re: majoczky@citromail.hu (egy fiu voltam) :)
2010. nov. 6. 16:56
 23/25 Neménvagyokaz ***** válasza:
Ugrasz egy fejest egy 10 emeletes tetejéről.
2010. nov. 6. 17:40
 24/25 anonim ***** válasza:
még csak 16 éves vagy és lány?? azt hittem egy 30 év körüli srác vagy, amikor írtam azt a világlátós válaszomat. ebben az esetben fel a fejjel, még előtted áll az élet :D
2010. nov. 6. 18:58
 25/25 anonim válasza:

Ne tedd meg.

Előtted van még az élet. Lehet, hogy most úgy érzed rossz, de hidd el jobb lesz. 17/L

2010. nov. 7. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!