Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik a halál legkevésbé...

Melyik a halál legkevésbé fájdalmasabb módja?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy úgy is le fogtok beszélni meg minden, de valahogy teljesen tök értéktelen az életem,stb; részletezhetem is ha kell, és már nem bírok élni, állandóan visszatér ez az érzés, szóval már meg akarom tenni. Melyik a legkevésbé fájdalmasabb?
2010. nov. 5. 18:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igazából megelőznék mindent: egy lúzer vagyok, semmi sem sikerül, nem vagyok sem szerethető, sem szép, sem partyarc, régen buliztam, de csak olyanokkal akiket jól ismerek. Tele vagyok fóbiákkal és félelmekkel; félek az új emberektől,stb; ami azért alakult ki mert minden közösség kivetett magából; nem, nem stréber vagyok, sehova nem illek bele. Semmilyen közösségbe. Vannak emberek akiket szeretek, de imént vesztettem el a 100%-át az ellenem történő kavarások miatt. Velük végre úgy istenigazából jól éreztem magam sok év sz@r után, de őket is elszedte az élet, illetve az az egy darab ember, aki kavart a hátam mögött. Barátom/fiúm még nem volt, ez is kiakaszt, mert én igazából az a típus vagyok, aki megszeret valakit, és azt évekig szereti, és sose jött össze; nagyon szeretek szeretni, és nem sikerül, szóval nagy adag szeretethiányom is van az önbizalomhiány mellett. Ambícióm nincs szinte, egyedül a zene érdekelne amit úgy szenvedélyesen szeretek, de nincs tehetségem hozzá. Családom sincs gyakorlatilag, szüleim elváltak, apám utál azért, ami vagyok; hogy nem vagyok az a jókislányos irányítható fajta; nagyszüleim nem kíváncsiak rám és ezt meg is mondták, testvéreimmel nincsen kötődésem, évek óta nem láttam őket. Szóval még az sincsen h a családom legalább szeret. Nem merek megbízni az emberekben a sok csalódás miatt, mert nem tudom, hogy melyik ember mikor döfi a kést a hátamba;úgy hogy most hogy így teljesen egyedül maradtam magányosan, csak egy emberre tudok gondolni már évek óta, az egyetlenre aki megértett, de reménykedem felőle, hogy egyszer talán sikerül.Régen nagyonjóba voltam vele, és az is majdnem sikerült, csak az élet az utolsó percben közbeszólt. Sajnálom hogy összevissza írtam, de ki vagyok egy kicsit borulva. Szóval mindezekből összegezve: senkim sincs, senkinek se számítok, így nem tudom hogy mi értelme van az életemnek, és a sok plusz nehezéknek köszönhetően még szenvedek is egy sort, így nemnagyon akarok élni. Belefáradtam az emberek színjátszásába, hogy egyik nap körbeugrálnak hogy így meg úgy szeretlek, legyünk örökké barátok; a következő percben meg hátbadöfnek,és magadramaradsz. Az egyetlen ember, aki meg megért, akivel azonos az érdeklődési körötök stb (elég különc is vagyok, tudni kell), akivel evidens lenne, hogy jóba legyetek vagy bármi; halálraszivat örökké. Meg minden.. Ha hülyén írtam valamit akkor szóljatok, egyszóval nincs MIÉRT élnem, kivéve ez az ember akit szeretek, az meg ha reálisan nézem sose fog sikerülni.
2010. nov. 5. 20:18
 12/25 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsánat, írtam, és nem láttam a közbenjövő válaszokat, legsúlyosabb problémámnak a lúzerségeimet érzem( vagyis h a b@szdmeg belülről van ), a másik meg a magány, a szeretethiány és a sikertelenség. Amúgy nekem az utazás dolog se jönne össze, mert nincs pénzem sem, nagyon rosszak az anyagi körülményeink..
2010. nov. 5. 20:20
 13/25 anonim ***** válasza:

oké még egy kérdés ha nem bánod , hány éves vagy ?

csak ha éppen egyetem/fősuli előtt állsz , ott sokminden változik azért , lehet jobban megtalálnád a helyed

2010. nov. 5. 20:35
 14/25 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, az egyetem még jóval odébb van.. :(
2010. nov. 5. 22:01
 15/25 anonim ***** válasza:
irtam privatot nezd meg
2010. nov. 5. 22:13
 16/25 anonim ***** válasza:

figyelj. ennyire senkivel nem basz ki ok nélkül az élet. különben miért élnél? biztos hogy van valami / valaki aki egy idő után rád talál. egyik ismerősöm is ugyanígy az öngyilkosság szélén állt, már el is tervezte hogyan, erre másnap a buszon leszólította egy srác - ma ő a férje, és imádja, és nagyon örül hogy nem ölte meg magát.

jaigen. és honnanveszed hogy nem vagy szép? a szépség relatív,. van akinek ez szép, van akinek az. nincs olyan hogy szép, vagy ronda. vélemények vannak, meg bunkó emberek. csak az számít amit te érzel. ha szépnek érzed magad, szép vagy.:)

2010. nov. 5. 22:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Tanulj a hibáidból!

Egy hibát nem lehet helyrehozni egy mégnagyobb hibával. Ha már azt írtad, hogy magad is ludas vagy, hogy így alakult, akkor most pont a visszájára tudod fordítani a hibádat (amit egyébként inkább mindenki titkolni meg szőnyegalásöpörni akar), viszont Te profitálhatsz belőle! Komolyan mondom.

Követtél el hibákat, ezt el is ismerted. Ebből kiindulhasz.

Akiket megbántottál, azoktól kérhetsz bocsánatot. Magaddal meg légy őszinte: a különcség és az ún "eredetiség" abszolút nem baj és nem is haragszik érte senki, ha nem vagy vele a terhére a többi embernek.

16 évesen kivel élsz? Gondolom szülővel.

Ővele is beszélhetsz őszintén.

Ha nincs per/pill barát, haver stb, akkor viseld és fogadd el, hogy most egyedül vagy. Ennek is megvan az előnye. Senki nem fog elszámoltatni és azt tehetsz, amihez kedved van.

Maszturbálj (nem bunkózok, de hidd el jót fog tenni), menj ki a természetbe elgondolkodni, sétálj egyet egy nagy erdőben: kimossa az agyat és mindent másképp látsz majd, ha a végére érsz (tapasztalat).

Légy egoista kicsit és szard le a világot és élvezkedj.

Szerintem, ha akarsz, ki tudsz jönni ebből a zsákutcából.

Nem vagy beteg (gondolom), talán túl csóró sem. Próbáld a gondolataidat átrendezni, hogy hálát érezz minden olyanért, ami jó, csak most nem értékeled eléggé, mert beidegződött, hogy természetesnek kezeld. Nézz szét a világban és ha meglátod, hogy sokan milyen helyzetben vannak, akkor abbahagyod azt, amit gondolom sokan "le-önsajnálatoznak". Én nem gúnyollak ki, de tényleg ne bánkódj, ne búslakodj és akkor a vonzás törvénye bevonzza a jó dolgokat. Ez 100% így van. Biztos!

Akár némi karitatív, segítő tevékenységet is végezhetsz.

2010. nov. 5. 22:33
 18/25 anonim ***** válasza:

hm az írásod alapján pár évvel idősebbnek néztelek volna

na mindegy az a lényeg hogy még fiatal vagy , nem maradtál le semmiről

tudom miylen amikor úgy tűnik semmi értelme az egésznek , és nem lesz jobb , de tudom azt is amikor ez megfordul (akár ha pár napra is) és azért érdemes élni

lesz jobb ígérem , ha mégsem majd leverheted rajtam legalább 5 év múlva :D

2010. nov. 5. 22:34
 19/25 anonim válasza:
szerintem 1-2 doboz altató uti kiütne örökre.. és még pia se kell mellé
2010. nov. 5. 23:22
 20/25 anonim válasza:
*tuti
2010. nov. 5. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!