Melyik a halál legkevésbé fájdalmasabb módja?
oké még egy kérdés ha nem bánod , hány éves vagy ?
csak ha éppen egyetem/fősuli előtt állsz , ott sokminden változik azért , lehet jobban megtalálnád a helyed
figyelj. ennyire senkivel nem basz ki ok nélkül az élet. különben miért élnél? biztos hogy van valami / valaki aki egy idő után rád talál. egyik ismerősöm is ugyanígy az öngyilkosság szélén állt, már el is tervezte hogyan, erre másnap a buszon leszólította egy srác - ma ő a férje, és imádja, és nagyon örül hogy nem ölte meg magát.
jaigen. és honnanveszed hogy nem vagy szép? a szépség relatív,. van akinek ez szép, van akinek az. nincs olyan hogy szép, vagy ronda. vélemények vannak, meg bunkó emberek. csak az számít amit te érzel. ha szépnek érzed magad, szép vagy.:)
Tanulj a hibáidból!
Egy hibát nem lehet helyrehozni egy mégnagyobb hibával. Ha már azt írtad, hogy magad is ludas vagy, hogy így alakult, akkor most pont a visszájára tudod fordítani a hibádat (amit egyébként inkább mindenki titkolni meg szőnyegalásöpörni akar), viszont Te profitálhatsz belőle! Komolyan mondom.
Követtél el hibákat, ezt el is ismerted. Ebből kiindulhasz.
Akiket megbántottál, azoktól kérhetsz bocsánatot. Magaddal meg légy őszinte: a különcség és az ún "eredetiség" abszolút nem baj és nem is haragszik érte senki, ha nem vagy vele a terhére a többi embernek.
16 évesen kivel élsz? Gondolom szülővel.
Ővele is beszélhetsz őszintén.
Ha nincs per/pill barát, haver stb, akkor viseld és fogadd el, hogy most egyedül vagy. Ennek is megvan az előnye. Senki nem fog elszámoltatni és azt tehetsz, amihez kedved van.
Maszturbálj (nem bunkózok, de hidd el jót fog tenni), menj ki a természetbe elgondolkodni, sétálj egyet egy nagy erdőben: kimossa az agyat és mindent másképp látsz majd, ha a végére érsz (tapasztalat).
Légy egoista kicsit és szard le a világot és élvezkedj.
Szerintem, ha akarsz, ki tudsz jönni ebből a zsákutcából.
Nem vagy beteg (gondolom), talán túl csóró sem. Próbáld a gondolataidat átrendezni, hogy hálát érezz minden olyanért, ami jó, csak most nem értékeled eléggé, mert beidegződött, hogy természetesnek kezeld. Nézz szét a világban és ha meglátod, hogy sokan milyen helyzetben vannak, akkor abbahagyod azt, amit gondolom sokan "le-önsajnálatoznak". Én nem gúnyollak ki, de tényleg ne bánkódj, ne búslakodj és akkor a vonzás törvénye bevonzza a jó dolgokat. Ez 100% így van. Biztos!
Akár némi karitatív, segítő tevékenységet is végezhetsz.
hm az írásod alapján pár évvel idősebbnek néztelek volna
na mindegy az a lényeg hogy még fiatal vagy , nem maradtál le semmiről
tudom miylen amikor úgy tűnik semmi értelme az egésznek , és nem lesz jobb , de tudom azt is amikor ez megfordul (akár ha pár napra is) és azért érdemes élni
lesz jobb ígérem , ha mégsem majd leverheted rajtam legalább 5 év múlva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!