Más is érzett már úgy, hogy nincs más kiút, csak a halál?
És akiket itt hagysz,azoknak jobb lesz,vagy még rosszabb?
Nem lehet feladni.Mindenkinek vannak ilyen időszakai, szedd össze magad és próbálj kilábalni.Költözz el,oldd meg!!!Ezért vagy ember!!!!
attól hogy ez van nem kell feltétlenül a halálba menekülni. Nekem Jövöhónapba nem lesz már munkám, a munkanélkülin 42napra kapok lovét szintén telle vagyok adósságal ráadásul albérletbe lakom. Na most akkor öljem meg magam????
Az adóságot ugyse tudom kifizetni, legalábbis most nem, ebbe beletörödtem és nem problémázok rajta inkább munkát keresek hogy legyen hol lakjak. De mindenre lehet megoldást tallni csak utánna kell járni.
Én nap mint nap ezt érzem és egyre rosszabb a helyzet. Csak az vigasztal, hogy egyszer vége lesz az egésznek. Egy önbizalomhiányos ifjú.
21/F
Érdekes válasz.
Én leginkább azt látom , hogy az emberek félnek a haláltól, de még a gondolatától is irtóznak.
Pedig a halál ,mivel mindenképp értelmetlen, ezért a halál a semmi.
Sem nem jó, sem nem megváltás ,sem nem rossz csak semmi. A mindegy. Csak üresség, ha valaki ezt az ürességet vágyja viszont az majdhogynem élve is átérezhető,átélhető.
Nincs fájdalom, nincs sírás, nincs életed, csak minden nap érzelem és értelem nélkül munkába jársz,mint egy zombi. Ez a halál - élve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!