Melyik a halál legkevésbé fájdalmasabb módja?
nem próbállak lebeszélni...
De miből gondolod hogy ha megölöd magad jobb lessz?
igaz te nem fogsz tudni már semmiről, de gondolom vannak szüleid, ismerőseid akiket szeretsz, és ha csakígy eldobod az életed, az másoknak fájhat... Gondolom elég fiatal lehetsz... :)
meg azt is hogy azt hiszed hogy felnőtt vagyok :D
ha akarsz velem tudsz beszélgetni...
szívesen meghallgatok akárkit :D
bár nem hiszem, hogy egy ismeretlennel akarnál beszélni a gondjaidról...
16/F
azt inkább ne, mert nagy esély van rá, hogy nem halsz bele, és csak még rosszabb lesz az állapotod. én nem tanácsolok direkt semmit, mi van ha mondjuk pont az én tanácsomat választanád és abban halnál meg? :)
na mindegy, én a helyedben nem tenném, vagy HALLOD! van egy ötletem, most jutott eszembe, régebben azt fogadtam meg magamnak, hogy ha öngyilkosságra gondolnék, akkor elmennék világgá! de viccen kívül! gondolj bele, csak elindulsz, már úgyis tök mindegy! és jó vége is lehet! szóval ezt javaslom!
első vagyok
hidd el nekem se jobb az életem...
Elsőnek: hát aki tényleg komolyan gondolja, annak sose jó az élete..
Harmadik: jó ötlet lenne, de én már minden reményt elvesztettem,egyszerűen belefáradtam az egészbe, sok volt amit rámmért az élet, és amúgy se vagyok az a teherbíró fajta, szóval már szinte vannak olyan periódusaim, amikor fizikailag érzem a fájdalmat, annyira el vagyok keseredve.
oh nemár , én is sokat gondolkodtam már rajta , de végülis sose csináltam meg
de ha már így felajánlottad részletezhednéd konkrétan hogy mi a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!