Oda tudnal allni az emberek ele akitol loptal korabban,hogy sajnalod es akar kifizetned az okozott kart?
Elkovettem par dolgot a multban amin szeretnek valtoztatni.
Konnyiteni igazabol a lelkismikémen.
Ez nem hülyeség hanem aljasság. Aki ilyent követ el az nem tudom milyen ember lehet, és nem tudom hogy az ilyen az képes-e valódi megbánásra.
A tolvaj kezét nem azért vágták le régen mert a lopás senkit se dühített... Az meg hogy az anyagi káron felül még egyéb kárt is okoztál az csak tovább súlyosbítja a bűnöd.
Emellett 10 évig mintha nem is lett volna bűntudatod. Nem szilvát loptál a kertből, hanem igazi alja módon kitervelten károsítottál meg másokat, elég nagy értékre. Olyant vettél el amire másnak nagy szüksége volt.
Amúgy miért vallanád be? Önzésből? Hogy magadon könnyíts?
A sima bevallás szerintem nem elég a jóvátételhez. Jóvá kell tenned!
A személyes beismeréshezés bocsánatkéréshez nagyon nagy lelki erő kell, mert bár jogos amit kapsz, de akkor is nagyon megalázó.
Ha a legkevesebb kellemetlenséggel és vezekléssel akarod megoldani akkor veszel nekik egy nagy, MacBook árkategóriás lapit a cég nevére és feladod nekik postán, majd ráírsz egy cetlit hogy "Tessék! Itt egy laptop. Az helyett amit elloptam. Sajnálom hogy kellemetlenséget okoztam!"
Így megnyugodhat a lelkiismereted nőhet az egód és mindez csak 3-500 ezer forintodba kerül. Ami tök jó bolt mert nem kell megalázkodnod, nem fognak utálni, nem kell komoly és nagy lelki munkákat elvégezni és megvehető, könnyen és gyorsan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!