Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Oda tudnal allni az emberek...

Oda tudnal allni az emberek ele akitol loptal korabban,hogy sajnalod es akar kifizetned az okozott kart?

Figyelt kérdés

Elkovettem par dolgot a multban amin szeretnek valtoztatni.

Konnyiteni igazabol a lelkismikémen.

okt. 22. 14:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez nem hülyeség hanem aljasság. Aki ilyent követ el az nem tudom milyen ember lehet, és nem tudom hogy az ilyen az képes-e valódi megbánásra.

A tolvaj kezét nem azért vágták le régen mert a lopás senkit se dühített... Az meg hogy az anyagi káron felül még egyéb kárt is okoztál az csak tovább súlyosbítja a bűnöd.

Emellett 10 évig mintha nem is lett volna bűntudatod. Nem szilvát loptál a kertből, hanem igazi alja módon kitervelten károsítottál meg másokat, elég nagy értékre. Olyant vettél el amire másnak nagy szüksége volt.

Amúgy miért vallanád be? Önzésből? Hogy magadon könnyíts?

A sima bevallás szerintem nem elég a jóvátételhez. Jóvá kell tenned!

A személyes beismeréshezés bocsánatkéréshez nagyon nagy lelki erő kell, mert bár jogos amit kapsz, de akkor is nagyon megalázó.

Ha a legkevesebb kellemetlenséggel és vezekléssel akarod megoldani akkor veszel nekik egy nagy, MacBook árkategóriás lapit a cég nevére és feladod nekik postán, majd ráírsz egy cetlit hogy "Tessék! Itt egy laptop. Az helyett amit elloptam. Sajnálom hogy kellemetlenséget okoztam!"

Így megnyugodhat a lelkiismereted nőhet az egód és mindez csak 3-500 ezer forintodba kerül. Ami tök jó bolt mert nem kell megalázkodnod, nem fognak utálni, nem kell komoly és nagy lelki munkákat elvégezni és megvehető, könnyen és gyorsan...

okt. 27. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!