Miért érzek ekkora utálatot sok nő felé, miközben én is az vagyok?
Oké, tényleg van néhány tenyérbemászó egyén a nők között IS meg a férfiak között IS.
De rohadt nagy divat lett mindenkit fikázni, akinek kicsit is több van, mint neked. Ha valakit a szülei támogattak, ha valaki szebb az átlagnál, ha valaki ambíciózusabb... Rögtön jönnek a találgatások meg a köpködés.
De persze a férfiak is ezt csinálják, csak ott ugye "rossz fiúnak" van kikiáltva minden sikeres és szociális férfi. Egyes nők meg "hülyepicsázzák" azt, aki népszerűbb náluk.
Irigy vagy rájuk, mert ugyanolyan életet szeretnél, mint az övék, de ez számodra elérhetetlen.
"és ilyenkor szívem szerint kinyírnám az összeset."
Ezzel a fajta agresszióval keress fel egy pszichológust!
Az ilyenfajta negatív, agresszív gondolatoknak elméleti szinten sincs semmi értelmük. Amelyik kutya ugat az nem harap, akkor. A kérdezőnek is csak a szája nagy, a semmire. Ezzel akar kompenzálni. Lényeg az, hogy a kérdező pszichés eset.
15
Értem, tehát ha egy olyan állításból, miszerint a kérdező mindenkit megölne, aki nem tetszik neki, én arra a következtetésre jutok, hogy a kérdezőnek dühkezelési gondjai vannak, akkor én vagyok az agresszív.
Érdekes gondolat.
Féltékenység és rivalizálás. Ez az érzésed alapja. Erre jön a közhelyes plázacicák hitványsági sztereotípiái miatti megvetés és gyűlölet.
Ez nem tesz jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!