Fiúk, férfiak! Nektek vonzó, semleges vagy éppen utálatos, semmirekellő az a nő, aki óvónőnek tanul?
Figyelt kérdés
Van, akitől azt hallom, hogy fhú de nehéz, van, aki meglepődve kérdezi: "Ahhoz kell diploma??", vannak olyanok, akik az mondják, hogy ez egy nagyon szép szakma és volt olyan is, akinek nagyon vonzó, mert a családalapításhoz elengedhetetlen a gyerekszeretet és ez neki egy plusz támaszpont volt. Kíváncsi lennék az itteniek véleményére is.2016. febr. 16. 14:19
1/7 anonim válasza:
Én becsülöm őket, konkrétan egy olyan állásról beszélünk ami nincs megfizetve. Sok a munka, és nagy felelősség. Nem különösebben tartom fontosnak hogy mi a munkája egy lánynak-nőnek ha tetszik.
2/7 anonim válasza:
A vonzó és a semleges között; bár a vonzó-t nem tudnám megmagyarázni; hacsak azért nem, mert volt néhány óvónéni, akibe szerelmes voltam, csak volt némi korkülönbség (nem az én javamra), amiért a szerelem mindíg plátói maradt; mondhatni generációs szakadékba zuhant az óvónőkkel megélt románc.
Semmiképp nem útálatos. Szerintem nőies szakma.
3/7 anonim válasza:
Vonzó, mivel én is óvodapedagógusnak készülök, így máris lenne egy közös témánk.
4/7 anonim válasza:
Ezzel segiteni szeretne, ez logikus, logikus mindig vonzo.
5/7 anonim válasza:
Itt valószínűleg nincsenek ovodások! :-)
A felnőtt kategóriát is legalább 8-15 év közöttiek látogatják zömmel, 1-2 öreg motoros is van itt, mint jómagam, de a többség szerintem 20 alatt van!
De tetszik ha valaki ovónő!
6/7 anonim válasza:
Egy nőt nem az alapján ítélek meg, hogy minek tanul, mi a foglalkozása. Számomra az általad írt jelzők értelmezhetetlenek is ebben a kontestusban (utálatos, semmirekellő stb.). Nem tudom, hogy ki lehet az, aki ilyet gondol egy nőről csak azért, mert az illető óvónő, de az ilyen nem százas, az biztos.
7/7 B2man válasza:
Ha egy nő azért készül ovónőnek, mert ezt a hivatásának, nem csak a munkájának tekinti, minden tiszteletem az övé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!