Az ember utálatot mivel tudnám leküzdeni?
Ránézek egy emberre, (mindegy, hogy most látom életemben először) és elkap az undor, az idegesség.
Erőlködnöm kell, hogy ne nézzek rá haragos tekintettel.
Hogyan dolgozzak magamon?
Azt untam meg, hogy kötelességből jópofizni kell, kiszámítható mások reakciója, válasza.
Utálom a felesleges, erőltetett, nem lényegre törő beszélgetéseket.
Pl. számítottam arra is, hogy az első válaszok azok lesznek, hogy fordulj pszichológushoz.
Kiszámítható, hogy holnap, vagy a következő hónapokban mi fog történni.
Alapvetően kedves vagyok, nem üvöltözok senkivel, még azokkal sem, akik ordibálnak velem. Általában fapofával meghallgatom, és normális hangnemben, sőt szépen, kedvesen válaszolok.
Nem kezdek bele abba a játékba, hogy kinek nagyobb az egója, még akkor sem, ha nekem van igazam.
De van ez az utálkozó, gyűlölködő nézésem (mindegy, hogy ismerős vagy ismeretlen személyről van szó), amit nehezen tudok kordában tartani. Nagyon erőlködnöm kell, hogy ne nézzek úgy, mint aki szemmel ölni tudna.
Közvetlen családtagok, régi ismerősök ezalól kivételt képeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!