Szerintetek is egyre utálatosabbak az emberek? Miért?
Figyelt kérdés
Tegnap a megszokott,,baráti,,társaságommal ültem ,csöndben figyeltem őket,és azt láttam ,hogy szinte senki sem tiszteli a másikat ,gúnyosan beszélnek egymással,akinek nem telik annyira mint nekik,beszólnak a másiknak.,.Aztán abba is belegondoltam ,hogy nem csak ők ilyenek,csak eddig nem vettem észre.2016. ápr. 29. 08:11
1/11 anonim válasza:
Én pl úgy fejezem ki, hogy valaki közeli barátom, hogy gúnyos megjegyzéseket teszek. Olyan dolgokat amik tényleg rosszul esnek valakinek nem mondok, de hülyeségeket igen
2/11 anonim válasza:
Azért remélem nem minden Országot akarsz ide sorolni? A magyarok igen, mi ilyenek vagyunk.
3/11 anonim válasza:
Én ezt nem csak baráti társaságban vettem észre, bár nálunk is megy a nagyzolás (külföldön dolgozók, ingázók, képzelheted mi megy a többszázezres fizetésekből). Sokkal inkább a családban megy ez, amiről írsz, az emberek egyszerűen nem bírnak viselkedni, erőszakosak, beszólogatnak, nulla tisztelet, az ember úgy érzi, mindenki mindenbe csak bele akar okoskodni és az idősebbek meg akarják határozni, mi fiatalok hogy éljük az életünket. Szinte nincs magánéletünk. A barátokkal még szívesebben megbeszélem a gondjaimat, mert egyrészt sokszor ők is kerültek hasonló szituációba, másrészt nem ítélkeznek olyan hamar, mint a családtagjaink. Mi sajnos ez ellen már csak úgy tudunk védekezni, hogy szinte senkinek nem mondunk el semmit...
4/11 anonim válasza:
Persze, persze csak a magyarok ilyenek, a többi ember nem. Legalább ne hangoztasd, hogy tudatlan vagy
5/11 anonim válasza:
Sok ember úgy van vele, hogy azért szólogat be a barátainak, mert azok elfogadják ezt tőle, mert úgyis megbocsátanak. Én sem értek egyet ezzel a viselkedéssel.
6/11 anonim válasza:
Szerintem változott a nézőpontod, ugyanis az emberek eddig is ilyenek voltak.
7/11 anonim válasza:
Mert magyarok.
menj el egy jobb orszagba en ilyenben elek es elso pillanattol felfigyeltem mekkora a kulonbseg a mentalitas kozott. azota meg otthon meg romlott a helyzet.
8/11 anonim válasza:
Akkor nincsenek barátaid. Mindenhol ilyenek az emberek a közeli barátaikkal. Idegeneket a szemükbe itthon sem oltogatjuk, de még az ismerőseinket sem, csak a barátokat.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom, honnan jött egyeseknek megint ez a "magyarozás" :D Szánalmas.
10/11 anonim válasza:
30 eve elek kulfoldon es itt az emberek a barataikkal is normalisak es nem bunkok. nincs a "dogoljon meg a szomszed tehene" fajta szemlelet es allando rosszakarat, egymas maganeleteben meg zsebeben valo turkalas. ez jo magyar szokas ami az elmult 30 evben ugy latszik rosszabb lett mint valaha volt. Igen, bizony ez egy tipikusan magyar szokas, eleg hosszu ideje van alkalmam hogy osszehasonlitsam milyen olyan orszagban elni ahol ez szerencsere nem szokas. a legjobb baratok kozt se es az idegenek kozt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!