Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány éves korra fejlődik ki...

Hány éves korra fejlődik ki teljesen egy férfi?

Figyelt kérdés
Azt mondták nekem, hogy kb 25 éves korra fejlődök ki mindenhol teljesen. Ez igaz? Most 17 vagyok. 16-17ig nőttem kb 4-5 cm-ert magasságban. Most vagyok 179cm. Még lehetek magasabb? A lábam 43as. A nemi szervem is nőhet még vagy vastagodhat? Későn érő vagyok nagyon még szakállam sincs csak bajszom. A testemen se vagyok nagyon szőrös pl a mellkasom egyáltalán nem az.

jún. 17. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
A mellkasom nekem se szőrös, meg a hasam se, pedig én már harmincon is túl vagyok, szóval akkor igazán későn érő lehetek. 😀 Egyébként legjobb tudásom szerint a férfiak biológiai értelemben vett fejlődése átlagosan 21-22 éves korban fejeződik be. 😊 Most se vagy már alacsony, de elvileg még lehetsz magasabb, és természetesen a nemiszerved is nőhet, vastagodhat. 🤗
jún. 17. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Amikor a háta kezd szőrösödni.
jún. 17. 06:58
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
90%
Nyugi, azt a fejlődést nem a fizikai valódra értették, vélhetően.
jún. 17. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

17 évesen még gyerek vagy, fogsz még fejlődni.

De ne aggódj azon minen nap hogy milyen leszel, mert úgysem tudsz rajta változtatni.

jún. 17. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is kb 22-25 éves korra fejlődnek ki a férfiak teljesen.

17 éves korom óta én is sokat változtam (most 22 vagyok), pl. a mellkasom is ha lassan is, de szőrösödik, a testalkatom is változik, szóval 17 évesen még bőven változhatsz.

jún. 18. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Ilyenkor már azért jelentősen lelassul a növekedés, szóval nem leszel kétméteres, de nyugi, valamennyi még lesz. Nagyon hasonló voltam én is, és későn érő, lemaradva 1-2 évvel mindig mindenben, mint tejfog potyogás, növés, szőrösödés...

17 évesen én is pont 179 cm voltam, 63 kg, 43-as láb szintén, izé 15,5 cm, arcszőr semmi.

24 évesen vagyok 182 cm, 88 kg, 44-es láb, izé 16 cm, arcszőr rendesen, mellkason csak néhány pehely szál, de nem is hiányzik.

Ez persze nem jelenti azt, hogy veled is pont ez lesz, mert ahány ember annyi, de kaptál mégis egy támpontot. Mint látod, túl sokat hosszában már nem nőttem, a többség ennyit sem, viszont elég sok súlyt fel szoktak a fiúk huszonévesen szedni.

jún. 18. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért 17 évesen szerintem általában a bré már eléri a végleges méretét.
jún. 18. 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!