Hány éves korra fejlődik ki teljesen egy férfi?
17 évesen még gyerek vagy, fogsz még fejlődni.
De ne aggódj azon minen nap hogy milyen leszel, mert úgysem tudsz rajta változtatni.
Szerintem is kb 22-25 éves korra fejlődnek ki a férfiak teljesen.
17 éves korom óta én is sokat változtam (most 22 vagyok), pl. a mellkasom is ha lassan is, de szőrösödik, a testalkatom is változik, szóval 17 évesen még bőven változhatsz.
Ilyenkor már azért jelentősen lelassul a növekedés, szóval nem leszel kétméteres, de nyugi, valamennyi még lesz. Nagyon hasonló voltam én is, és későn érő, lemaradva 1-2 évvel mindig mindenben, mint tejfog potyogás, növés, szőrösödés...
17 évesen én is pont 179 cm voltam, 63 kg, 43-as láb szintén, izé 15,5 cm, arcszőr semmi.
24 évesen vagyok 182 cm, 88 kg, 44-es láb, izé 16 cm, arcszőr rendesen, mellkason csak néhány pehely szál, de nem is hiányzik.
Ez persze nem jelenti azt, hogy veled is pont ez lesz, mert ahány ember annyi, de kaptál mégis egy támpontot. Mint látod, túl sokat hosszában már nem nőttem, a többség ennyit sem, viszont elég sok súlyt fel szoktak a fiúk huszonévesen szedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!