Odaadnád, vagy önző lennél?
Elméleti kérdés!
Nő vagy, kisgyerekkel.
A férjed meghal, adósságot hagyva.
A te családod nem tud/akar segíteni semmiben.
Ekkor a párod szülei, akik jó fizikai é mentális, és még jobb anyagi körülmények között élnek, ajánlatot tesznek neked.
Ha átadod nekik a gyerek nevelését és oktatását, és csak hivatalos ügyek miatt keresed, meg ünnepekkor, akkor ők lenullázzák a hitelt.
Ha nemet mondasz, ugrik a lakás, azzal talán a melód, és a gyerek is.
ELMÉLETI kérdés, szóval a "Én sosem kerülök ilyen helyzetbe, mert a 12 nyelvtudásommal + 4 diplomámmal + bikinimodell testemmel bármikor és bárhol megkeresem a havi 9M-et, és amúgy is van 34 házam, abból 21 külföldön." válaszokat hanyagold! Köszi!
ÖRÖKSÉG LEMONDÁS. A hitel rád eső része még maradna. Ráadásul akkor hol laksz, ha nincs lakás?
APÓSÉK. Nem feltétlen ártani akarnak neked, csak nem tudnak elfogadni. Ilyen is lehet.
A gyereknek akit eredetileg szeretnek azért ártanának.
Nagy eséllyel a gyerek depis vagy öngyilkos lesz, mert az anyja a pénzt választotta.
A GYAREKNEK CSAK AZ ANYA ÉS APA A FONTOS!!
Lehet nem szeretem a menyem,de az unokám érdekeit nézem akkor segítek neki.
Hogy sikerült ez a hülyeséget összehozni?
Önzőség pont a nagyszülők részéről merülne fel, hisz nem azt nézik, mi lenne jó az unokájuknak, hanem a hatalmukat fitogtatják. A gyereknek nem az lenne jó, hogy az apja elvesztése után az anyjától is elszakítsák, korlátozzák a vele való kapcsolattartást és olyan emberek neveljék, akik nem szeretetből vették magukhoz, hanem pénzért.
Segíteni akaró nagyszülőknek (még ha nem is a menynek, de legalább az unokának segíteni akarnának) ilyesmi nem fordulna meg a fejükben.
27. A gyerek érdeke az, hogy ne éhezzen, legyen fedél a feje felett satöbbi. Ha úszok az adósságban, elvesztem az otthonom, a munkám, stb amiket a kérdező felsorolt, semmink sem lesz, magamat is alig tudnám fenntartani, talán sehogy és a híd alá kell mennem, hát nem, oda nem viszem a gyerekemet!!! Ha olyanok a körülmények, a gyámügy is elveheti. Várjam meg azt, és kerüljön árvaházba a gyerek mert az anyja inkább önző, és nem adja a nagyszülőknek, akik mindent meg tudnak adni neki, amire szüksége van?
A kérdés nyilván ki van sarkítva, de, ha jól értem egy anyagilag abszolut kilátástalan helyzetről szól, amiben egy ember, aki anyának vallja magát, nem szabadna, hogy önző legyen. Márpedig ilyen esetben, ha így se adja oda a gyereket mert a tulajdonának tekinti, persze inkább dögöljön éhen vele együtt, vagy fagyjon meg vele a hid alatt, mert el se tudja tartani normálisan, az az ember igenis önző 💩. És nem érdemli meg a gyerekét.
Durva,hogy így hajtod a saját igazadat miközben négy oldalnyi válaszból egy ért veled egyet,és annak az egynek sincs gyereke...
Szerintem engedd el ezt a hülyeséget.nem is értem miért született meg ez az ertelmetlen kérdés.
OROKSEG (ha mar kiabalsz)
Ha lemondasz rola (es a gyamugy engedelyezi h a gyerek neveben is lemondj rola), akkor a hiteled is megy vele mivel a haz/lakas/kocsi a fedezet.
Masik ilyen esetben az oroklesi rend alapjan a felmenok orokolnek vagyis anyos/apos 🤣
De irtam nezz utana a jogban a oroksegnek es az orokosodesi rendnek...
Ja, hogy ez megint egy incel agymenés! De hülye vagyok. Nem néztem a kulcsszavakat.
"A hitel rád eső része még maradna." És? Emberek millióinak van hitele. Arról nem volt szó, hogy magatehetetlen nyomorék is vagyok, hogy ne tudjak dolgozni és hitelt fizetni.
Nem érdekel, hogy elfogadnak-e apósék. A gyerekem többet nem látják, nem hogy még odaadjam nekik.
Nem kell gyereket csinálni ahhoz, hogy az embernek legyen önismerete, és tudja x helyzetben mit tenne, mert az a helyes. A gyerek megélhetése az első. Az hogy az anyjával legyen, másodlagos. Nettó Önzés nyomorba taszítani tudatosan, mikor jobb életkörülményei is lehetnek. Ez ennyi.
Lehet, hogy gyerekem nincs, hála az égnek, viszont gyerekként megéltem olyan dolgokat amiket az emberek nagy többsége nem. Maradjunk ennyiben.
34, azért, mert hitel van, messze nem kell nyomorogni.
Nekem a húgom özvegy, három gyerekkel. Az özvegyi el, árvaellátással majdnem ugyanannyi a bevétele, mint amikor élt a férje, és durva leírva, de eggyel kevesebben vannak ugyanarra a pénzre most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!