Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi velem a helyzet?

Szerintetek mi velem a helyzet?

Figyelt kérdés

16/f vagyok 168 cm vékony gyenge alkat, nagyon sok hobbim van sok cuki állatom van, hörcsögök, cicák stb. Nem szeretek sportolni, untat nem köt le, horgászok motorozok van egy kis piros robogóm. Szinte csak lány barátaim vannak, a legjobb barátom is lány. Bő melegítőszetteket és sportcipőt hordok, nagyon irritál ha rosszul áll a hajam, vagy ha nem vagyok

tiszta. Vékony hangom van, ha elfeledkezek magamról sipítozni is szoktam sajnos.

A testtartásom nagyon lányos volt kinyomtam a fenekem de erről tudat alatt is sikerült leszoknom. De még mindig fellelhető pár nőies beállás. Ha nem látnak csak hallanak sokszor lánynak hisznek. Ez zavar. Mások szerint nagyon olvasott művelt vagyok, gimibe járok 10. Be. Nagyon nyílt hangos figyelemre vágyó gyorsan barátkozó személyiség vagyok. Az a bajom hogy sokan melegnek hisznek, szemembe nem mondta senki de név nélkül instán vagy régi osztálytársamtól megkaptam üzenetben. Egyenlőre keresem magam, biszexnek gondolom magam, lány szerelmeim voltak de volt hogy le sem tudtam venni a szemem egy fiúról.

Jah és nagyon sokat beszélek 🤣

2023. szept. 10. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy te.....ez veled a helyzet!
2023. szept. 10. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez veled a helyzet. Hogy erről ki mit gondol, az más kérdés tßrgya.
2023. szept. 10. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Felesleges volt a kérdés, hiszen megválaszoltad magad.

Mindebben pedig nincsen semmi rossz,hogy ki is vagy.

Nekem szimpatikusnak látszol. (kivéve horgászat, mint tevékenység, de ez más téma)

Nálunk családon belül is elfogadott a másság bármely formája.

2023. szept. 11. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Egyrészt ez nem kérdés, másrészt magyarul sem tudsz.

Helyes szórend: Szerintetek mi a helyzet velem?

Hogyhogy engedte a rendszer a szerintetek szót?

Az egészhez nekünk semmi közünk sincs.

2023. szept. 11. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Kis homi vagy ez alapján. :D
2023. szept. 17. 02:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!