Mit tehetek ha egy selejt vagyok? Többi lennt:
Diszlexiám van. 84-es az IQ-m. Rossz a kommunikációm, az írásom. Szorongok emberek közt. 26 évesen még nem volt párkapcsolatom. Fogcsíra hiányom van (10db maradandó fogam nem nőtt ki mert soha nem volt), van 2 db tejfogam.
Nem tudok vért adni, mert túl vékony a vénám. Gerinc ferdülésem van, görbe vagyok. Elkerülő személyiségzavarom van (ezt pszichiáter mondta). Meg lehet hogy borderline, meg bipoláris. Magányos vagyok.
Mind emelett ronda is vagyok, és 26 évesen 18-nak sem nézek ki.
8-as: Most több jött ki mint 84%
Pedig szerintem baromi nehéz volt a teszt, többnél nem is értettem a logikáját.
Képet itt hogy tudok csatolni?
9es... Mindenképp belenézek.
(Látom értelmes választ nem tudsz adni)
Nekem ez fura, kétszer jött ki 80 valamennyi körül, igaz az egyik kb 5 éve volt. Most meg kijött 100 fölött, nekem ez fura és alig tudom elhinni.
Lehet szólok majd a pszichológusnak, hogy töltessen ki velem IQ tesztet.
Mizantróp pedig.. nem hiszem, nem utálom az embereket, magamat utálom inkább, nagyon sokszor érzem magam magányosnak, sokat vagyok egyedül. De nem azért nem keresem senki társaságát, mert utálom az embereket nem akarok senki terhére lenni. Ha kerülöm is őket az azért van mert félek hogy megítélnek.
Nézd meg mi az az averzív személyiségzavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!