Van itt még olyan huszonéves, aki sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál?
Én 23 vagyok, de fiatalabbnak nézek ki. Tegnap este is beszóltak nekem hogy 16-nak nézek ki, aztán amikor mondtam, hogy 23 akkor jót röhögtek...
Egyre jobban idegesít.
Főleg, hogy lassan már babát is szeretnénk a párommal, és akkor meg majd azon fog mindenki megbotránkozni, hogy miért szültem 16 évesen?
Jó tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, eddig nem is érdekelt, csak a tegnapi eset után felidegesítettem magam.
Engem nem zavar, hogy fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok, mindig azt szoktam mondani, hogy ha idősebb korra is tartom ezt a tendenciát, nagyon szerencsés "kisöreg" leszek. Sokan azért küszködnek, hogy ne nézzenek ki 10-20 évvel öregebbnek, amikor Márk legújabb műsorát reklámozták, itt nevettem a képernyő előtt, hogy ha az én mostani látszólagos életkoromból még 10 évet le akarnának faragni, akkor óvodássá kéne alakítaniuk (diplomás óvodás, hm... :-D ).
Inkább jót szórakozom az emberek reakcióján, amikor megtudják, hogy valóban mennyi idős vagyok, és mennyit tagadhatok le, csodálkoznak, irigykednek. Örülök, hogy ilyen szerencsés géneket örököltem, hogy lassan öregszem. Más a kezét-lábát törné ezért.
Szia!
36 éves férfi vagyok.Rendszerint 26-28 évesnek néznek,de már csöppet sem zavar.Persze értek kisebb kellemetlenségek ebből kifolyólag,de a személyi igazolvány minden gondom megoldotta :)
Idővel hozzászokik az ember,sőt...
Ne foglalkozz azzal mit gondolnak mások.Akik ismernek tudják ki vagy,mennyi idős ,milyen ember,stb.
Inkább légy hálás a génállományodért.
Több tanulmány is bizonyította hogy akik fiatalabbnak tűnnek a koruknál,azok rendszerint tovább is élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!