Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tizen-huszonéves lányok...

Tizen-huszonéves lányok (fiúk), nektek hogy esne ha lelúzerezne az anyátok?

Figyelt kérdés

Engem tegnap losernek nevezett, mert összevesztem egy barátnőmmel (nagyot csalódtam benne, hosszú sztori) és anya szerint ez a lúzerségem miatt van (igaz a csajt sem szerette). Okai: nem megfelelő emberekkel barátkozom (szerintem lehet benne valami, de az is igaz, hogy az emberek változnak, és könnyű is félreismerni őket, meg persze én is elég naiv vagyok, ez igaz rám, be is látom, túl könnyen megbízom másokban.), meg miért akarok XY, nálam menőbb lányok barátja lenni, keressek inkább magamhoz valókat (ez is rosszul esett). Meg szerinte rosszul is öltözködöm, csúnyán nézek ki (semmi extra, farmer póló ballerinacipőt hordok, nem valami különleges, de nem hiszem hogy nagy baj lenne vele). A hajamat se festethetem akármilyen színűre, mert nem szól hozzám napokig. Most is olyan kedvesen, de lesajnálóan beszél velem. Meg is mondta, hogy nem haragszik ő rám, hanem nagyon sajnál (a lúzerség miatt). Ilyen sajnálatos hangnemben beszél hozzám minden nap.

Most nagyon kivagyok, a barátnő meg anyukám miatt is (apa meg még sokkal rosszabb, hozzá nem fordulhatok.) 21 vagyok amúgy. Párom nincsen. Idén megyek egyetemre, mert évvesztes vagyok és 5éves gimibe jártam. Félek, hogy akkor se hagynak békén mert az ő pénzükből fogok élni, diákhitelt, diákmunkát (!) nem engednek, a falunkban muszáj azt a látszatot kelteni, hogy milyen gazdagok vagyunk és a szüleim megtehetik h eltarthatnak... ja az érettségi miatt is leszidtak, mert 447 pontom lett, és anya meg apa szerint a 450-et elérhettem volna... mert a barátaik gyerekei bezzeg milyen jól érettségiztek (speciel nem, csak a szüleik kamuznak össze vissza dicsekvésből.)

Én reagálom túl? Hogy menekülhetnék meg az erőszakosságuk elől??

2011. júl. 9. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:

sztem keress majd egyetem melett munkát

és próbálj tőlük függetlenedni

az ilyen pióca szülővel nagyon nehéz

energiavámpírok

2011. júl. 9. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
*mellett
2011. júl. 9. 12:15
 3/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy rájönnének, mert egy közös ismerősnél fogok lakni és ő tuti beköpne...
2011. júl. 9. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:
amúgy rossz helyre tettem a kérdést, a moderátorok remélem észreveszik és átteszik családi kapcsolatokba... ://
2011. júl. 9. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl.Nekem csak nevelöszüleim voltak,de ök is ezt csinálták,és nagyon sz*r volt(azóta is sürün eszembe jut)

Szerintem is próbálj "elmenekülni" tölük.Sokaknak sikerült már neked is fog.Fel a fejjel :)

2011. júl. 9. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok

mire jönnének rá?

nem csinálnál semmi rosszat, ha saját lábadra állnál..

Akkor nem hánytorgathatnák fel azt se h ők tartanak el stb.

21 éves vagy

Azt kezdesz magaddal amit akarsz

Szóval én tényleg azt javaslom h amennyire tudsz távolodj el tőlük.

(földrajzlilag és anyagilag is)

ha tudsz menj ki külföldre babysitternek vagy ami lehetőség adódik.

2011. júl. 9. 12:31
 7/7 anonim válasza:

Szerintem ne vegyél fel mindenesetre diákhitelt, mert aztán nyögheted évekig. Ha jól tanulsz, lesz egy kis ösztöndíjad, én anno kijöttem belőle, kolis voltam. Koliban nem tudsz elhelyezkedni? Nem kötelező Neked minden hétvégén hazamenni vagy családtagnál lakni. És ott annyi, de annyi új barátra fogsz lelni!

Lehet, hogy jobb lesz, ha ritkábban fogsz hazajárni. A távolság jót tesz a rokoni kapcsolatoknak. (hidd el)

Kitartás!!!!!!! Szurkolok! Majd írj azért időnként, hogy mi lett Veled!!!

2011. júl. 9. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!