Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt még olyan huszonéves,...

Van itt még olyan huszonéves, aki sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál?

Figyelt kérdés

Én 23 vagyok, de fiatalabbnak nézek ki. Tegnap este is beszóltak nekem hogy 16-nak nézek ki, aztán amikor mondtam, hogy 23 akkor jót röhögtek...

Egyre jobban idegesít.

Főleg, hogy lassan már babát is szeretnénk a párommal, és akkor meg majd azon fog mindenki megbotránkozni, hogy miért szültem 16 évesen?

Jó tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, eddig nem is érdekelt, csak a tegnapi eset után felidegesítettem magam.

2010. okt. 9. 09:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet hogy énis fiatalabbnak tűnök...bár én csak 20 vagyok. érdekes, két-három éve soha senkinek eszébe nem jutott személyit kérni tőlem vásárlásnál, de az utóbbi fél évben szinte minden nap. tegnap is kellemetlen volt, bementem nem vittem személyit hát már csak látszik rajtam... egy órán keresztül könyörögtem hogy kiadják a piát, a többiek majd kiszáradtak miattam:D
2010. okt. 9. 09:38
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen mint te, engem is 16-nak néztek - mentősként dolgozom, s volt, hogy a beteg hozzátartozója azzal nyitott mikor meglátott, hogy "egy ilyen aranyos kislány mit akar az ő nagy beteg férjével?" :) - de én nem idegesítettem amgam ezen, és mostanra már el is múlt, 27 vagyok, és max. annyi, hogy 24-25 nek néznek - úgy látszik magamhoz öregedtem kicsit :)
2010. okt. 9. 09:38
 3/25 anonim ***** válasza:
Szia ne is törödj a roszindulatu beszolásokal inkáb nézzél ki fitalabbnak mint hogy 17 éves lányokat simán 26 nak lehet látni engem inkább ez zavarna! Amugy én is 25 vagyok van két kisgyerkem de volt hogy megszoltak hogy lehet ilyen fiatalon alig 19 évesen annyinak néztek 2 gyereke hát most nem álltam nekik magyarázni gondoljanak azt amit akarnak .Lényeg én igy elfogadom magam!
2010. okt. 9. 09:42
 4/25 anonim válasza:
100%

28 évesen szültem az első gyermekem. A kórházban a 19 éves szobatársak tágra nyitott szemekkel néztek, amikor megtudták, hogy annyi vagyok. Azt mondták, azt hitték, hogy max. 22 vagyok...

De addig jó, amíg jól tartom magam! ;)

Ne zavarjon, hogy ki mennyinek néz. Ha jól érzed magad a bőrödben!

2010. okt. 9. 09:47
 5/25 anonim ***** válasza:
68%
nos, én 39éves vagyok, és 28-30nak néznek. Sajnos, ennek is meg van a hátránya.
2010. okt. 9. 09:48
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Lányok,hiszen ez tök jó dolog!!:)Én 30 vagyok,és 25-26-nak néznek,amitől mindig boldogság önt el:)Idővel titeket is az fog,meglátjátok:)
2010. okt. 9. 09:49
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti,mi a hátránya?
2010. okt. 9. 09:50
 8/25 anonim válasza:
100%

29 vagyok és 20-nak néznek. 2 gyerekes családanya vagyok, mikor az első gyerekem szültem 27 évesen a szobatársam bunkó volt, hogy ilyen fiatalon...meg blabla, erre kiderült, hogy egyidősek vagyok :). (Ő még fiatalabbnak nézett, olyan 17-nek saccolt) Aztán normális lett mikor rájött, hogy korombeli. A ciki, hogy ő nézett ki vagy 35-nek. A nagynéném azt szokta mondani, hogy én nem öregszem :):). Engem a huszas évek elején zavart, mert még akkor cigiztem és mindig személyit kértek, amúgy büszke vagyok rá, hogy nem egy lestrapált harmincast látnak bennem.

Meg 1x beszóltak, hogy apuci verdájával járok (szegény apám 20 éve meghalt).

2010. okt. 9. 09:51
 9/25 anonim válasza:
100%
Szia! Én 20 vagyok és engem 14nek néznek pffff :D Valószínű, hogy azért, mert nem vagyok annyira fejlett :/ Nincsenek nagy melleim inkább pici... egy ismerősöm 13 éves együtt focizunk.. őt kinézik 18-19nek is. Engem mindez nem zavar :) majd ha idősödünk akkor lesz jó :D Gyereket meg nyugodtan vállalj szerintem :D És NE foglalkozz a kivülállók véleményével ;)))
2010. okt. 9. 09:57
 10/25 anonim ***** válasza:
25 vagyok, és kb. 16-nak néznek. Nem zavar. :-)
2010. okt. 9. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!