Gáz ha fiatalabbnak néznek, pedig idősebb vagyok?
Figyelt kérdés
13 évesnek néznek mikor 15 éves fiú vagyok.Mondjuk engem annyira nem zavar,de ti mit gondoltok? Jó az ilyesmi? Viszont olyan is volt aki 10 évesen nézett engem 12-nek szóval fura...2011. júl. 19. 23:50
1/12 anonim válasza:
Előfordul az ilyesmi. Engem sem néznek általában annyinak, amennyi vagyok (18). De nem zavar.
2/12 anonim válasza:
nemgáz..engem meg 16nak néznek..de egyszer volt már olyan is,hogy 14nek.o_o
19L
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz :)
Engem 16-17nek szoktak nézni xD
13l
4/12 anonim válasza:
Nemsokára 17 leszek, és engem is 12-3 évesnek néznek. Pedig nem vagyok egy kis gyerek :D
5/12 A kérdező kommentje:
Rendben,kösz a válaszokat.
2011. júl. 20. 01:13
6/12 anonim válasza:
örülj neki. én 15 évesen 18nak nézek ki :S vagyis mások szerint. szóval örülj neki hogy nem vagy koravén
7/12 hümi válasza:
02:26nak igaza van, örülj neki :D bár nem tudom h lány vagy fiú vagy, de ha fiú vagy akkor későbbre is csak az előnyödre válik.. engem is 14-15évesen kinéztek 18nak, idén is nagyba csodálkoztak sokan h még csak 17 lettem, na de mind1 :D
8/12 anonim válasza:
jó
én huszonévesen is úgy néztem ki, mintha 15-16 lennék
9/12 anonim válasza:
Egyik barátom unokanővére 24 évesen nézett ki 15-nek... Amikor meglátják a pasijával, azt hiszik pedofil :D
10/12 A kérdező kommentje:
amúgy írtam hogy fiú vagyok.
2011. júl. 21. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!