Miért ilyenek az idősebb emberek?
Ha elkezdek valamiről beszélgetni velük, rögtön azzal jönnek, hogy ők ezt jobban tudják, mert már megéltek X évet. Bunkóskodnak, sértegetnek, de ha én mondok valami cifrát, egyből lehurrognak, hogy ezt hogy képzelem, nekik kijár a feltétel nélküli tisztelet, stb.
Persze tisztelet a kivételnek.
Ez miért van?
te kisgempa :D
Amúgy nem minden idős ember ilyen, csak az aki fiatal korában is egy buta, senki volt és most is az, csak most kihasználja a korát, és a vele járó előnyöket. És hát sok hülye ember van a világon.
mert ha senki se tiszteli őket (jogosan ha hülyék) akkor igazán elkeseredett életük lesz
és ettől félnek, hogy senki sem értékeli őket
persze ha lenne 1 csöpp eszük és valóban méltó lenne a tiszteletre, ő is tisztelne téged, és akkor talán megkapná amit követel
"nem minden idős ember ilyen, csak az aki fiatal korában is egy buta, senki volt" -> Igen, ebben talán van valami.
"ha lenne 1 csöpp eszük és valóban méltó lenne a tiszteletre, ő is tisztelne téged" -> Erre akartam célozni. Ők nem tisztelnek senkit, de azért elvárják, hogy a náluk fiatalabbak full udvariasak és tisztelettudóak legyenek velük szemben.
Az első válaszoló kommentjében nem találtam semmi minősíthetőt, úgyhogy arra inkább nem is reagálok.
07:27 vagyok
sajnos hozzá kell szokni hogy a legtöbb ember olyat vár el tőled amit maguk se tudnak teljesíteni
Ha nem érdemlik meg a tiszteletet akkor sem bánhatsz velük úgy mint a kutyáddal!!!!Második voltam!
XD Kisgempa XD Ne vedd sértésnek ,de részben igazat adok az elsőnek!!!
20:04 második
ha képes vagy megállni hogy olyan embert tisztelj aki téged nem, az erőre vall, csupán nem tanul belőle semmit és bármit meg fog engedni magának.
23:55 ez struccpolitika
"a legtöbb ember olyat vár el tőled amit maguk se tudnak teljesíteni" -> Tökéletesen igaz, más téren is beigazolódott.
"Ha nem érdemlik meg a tiszteletet akkor sem bánhatsz velük úgy mint a kutyáddal!!!!" -> Ki mondta, hogy úgy bánok velük? Én csak azt mondtam, hogy ha sokáig szívóznak, nem hagyom magam, de természetesen durva dolgokat nem szoktam csinálni/mondani, csak a tudtukra adom, hogy álljanak le egy kicsit.
"neitélkez másokfölött akkor feletedsem itélkeznek" -> Épp ez a lényeg, nem én kezdem a piszkálódást, hanem ők. Én csak bevédem magam.
"ha képes vagy megállni hogy olyan embert tisztelj aki téged nem, az erőre vall, csupán nem tanul belőle semmit és bármit meg fog engedni magának." -> Egyetértek.
22:48-nak:
örülök hogy értelmes válaszokat adtam. szerintem jól látod a helyzetet. nem bűn megvédeni magad, akár idős, vagy fiatal sérteget. ne foglalkozz az ilyenekkel, akik tekintélyt követelnek érdem nélkül. aki megérdemli, azzal úgyis tisztelettel bánsz majd.
személyes jellegű: ez az idős személy rokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!