Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Idősebb emberek! Van aki úgy...

Idősebb emberek! Van aki úgy érzi, hogy az egész élete egy csőd volt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy sem a fiatal, sem a felnőtt korotok nem volt olyan jó...
2010. júl. 7. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, én, bár én csak 14 vagyok...
2010. júl. 7. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
anyukám ezt érzi.sajnálom is ezért.:(
2010. júl. 7. 20:25
 3/11 A kérdező kommentje:

Én is ezért kérdeztem.

Anyukám mindig azt mondja, hogy sem a gyermekkora, sem a mostani élete nem lett jó. És annyira sajnálom, nem tudom mivel tehetném neki szebbé :S :S

Annyira bánt.

2010. júl. 7. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy érzem, ahogy ti. :S Az én anyukámnak is nagyon rossz élete van/volt, és annyira sajálom, de nem tudom, mit tehetnék. Már megpróbált öngyilkos lenni, én meg mostanában azt kívánom, bár sikerült volna neki, mert folyton csak szenved, és borzalmas ezt látni. :( És ezért persze utálom magamat. :(

15L

2010. júl. 7. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok.

Nekem volt,hogy elsírta magát,és olyankor olyan szörnyen éreztem magam nem tudtam,hogy megnyugtatni tulajdonképpen azt sem tudtam,hogy mit mondhanék neki:( És még ő kért elnézést amiért elbőgte magát.Nagyon sz@r volt.

Ha tudnám mit kéne tenni,hogy jobban érezné magát...De hát még ahhoz sincs pénzem,mert amúgy szeret utazgatni talán majd 1x.:(

2010. júl. 7. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok, az én anyukám is ilyen volt, csak ő rájött, hogy túl kell lépni ezen! ( apuval szakítottak ) Aztán most már pozitívan gondolkodik. Most meg én vagyok gatyán. Én eleve hányok az optimizmustól. És NEM vagyok pesszimista, én REALISTA vagyok.
2010. júl. 7. 20:55
 7/11 A kérdező kommentje:

20:49

Én is remélem nagyon, hogy egyszer lesz jólfizető állásom, tanulok amennyit csak tudok, és remélem akkor el tudom vinni valahova vinni, pl Olaszországba, mert oda nagyon szeretne menni. Tudom nem nagy dolog lenne, de legalább 1 hétig nagyon jól érezné magát. Remélem sikerül...

2010. júl. 7. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:

20.49-esvagyok.

Én is pont Olaszba szeretném elvinni mert nagyon szereti Olaszo.-t.:) Egyszer majd én is gyűjtök annyi pénzt és akkor elviszem remélem még több országba is lesz alkalmam elvinni.Biztosan örülne neki.

2010. júl. 7. 21:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Te amúgy hány éves vagy ha megkérdezhetem?
2010. júl. 7. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok.

És ha megkérdezhetem te hány éves vagy?:)

2010. júl. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!