Totál csőd vagyok? 18/L
Figyelt kérdés
az utóbbi egy évem azzal telt hogy gyakorlatilag mindent ami addig összejött otthagytam, leszartam, és helyettünk olyan dolgok, olyan társaságok, barátok után futottam akikről végig tudtam hogy nem is a barátaim.
és igazából most sem más nagyon a helyzet és egyáltalán nem bízom senkiben és semmiben és hiába próbálnak annyian kihúzni ebből őket is igazából elhajtom és egyre több olyan dologba megyek amiről tudom hogy nem jó de nem érdekel hogy nem jó mert nem érdekel semmi.
egy éve megy ez, és sehol sem látom a végét de nem is akarom talán. valami nem ok velem, vagy csak megváltoztam?
2011. jún. 19. 00:26
1/2 anonim válasza:
Kéne neked egy jó barát,vahy tesó/ esetleg anyukád,apukád,akivel ebszélgethetnél:) ha nincs ilyen írhatsz privátot:)
2/2 anonim válasza:
nem tudom miért csinálod ezt mikor te is belátod h ez nem jó neked próbálj segítséget kérni a családodtól vagy az igaz barátaidtól és már attól is jobb lesz h érzed h ők mindig melletted állnak........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!