Mi van akkor, amikor az embernek már totál elege van az életből?
és tehetetlen semmit sem bir változtatni rajta,h jól érezze magát?
és ha másnap is arra kel,h semmit nem tud tenni hogy érezze,h van értelme élni?
és ez igy megy hónapok óta?
19/f
vannak céljaim, de semmi nem jön össze :S
Kifejthetnéd kicsit bővebben is, úgy könnyebb lenne talán bármit is mondani. Mi az hogy nem jön össze, mik ezek a célok, és miért nem jönnek össze? Ha összejönnének, jól éreznéd magad (vannak akiknek ez sem elég)? Sajnos amúgy mást nem tudsz csinálni, mint tovább próbálkozni, de nem úgy, hogy na úgysem fog összejönni, hanem úgy, hogy igen is ha rendesen koncentrálsz akkor sikerülni fog. (: Nálam beválik, az esetek többségében elérem amit szeretnék.
Esetleg ha van kedved zenét hallgatni, tudom ajánlani ezt a számot - http://www.youtube.com/watch?v=KUZJ82eaH4k&feature=related (persze nem tudom milyen stílust szeretsz.. de főleg a szöveg a lényeg)
00:30 írni is akartam, hogy a célok nem mindig elegendők, siker is kell
én is szívesen beszélgetek veled akár privátban is, kíváncsi vagyok a célokra, hogyan képzelted el, mik kellenek a megvalósításhoz, tudna e valaki segíteni, és egyéb dolgok.
sokan tényleg nem értik, hogy nem elég a sulykolás, meg nem kell céltalanság a leragadáshoz.
de 1-2 tanáccsal biztos nem fogja senki sem megváltoztatni az életed. valószínűleg nem áll melletted senki aki a céljaidban segítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!