Van itt még olyan huszonéves, aki sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál?
Én 23 vagyok, de fiatalabbnak nézek ki. Tegnap este is beszóltak nekem hogy 16-nak nézek ki, aztán amikor mondtam, hogy 23 akkor jót röhögtek...
Egyre jobban idegesít.
Főleg, hogy lassan már babát is szeretnénk a párommal, és akkor meg majd azon fog mindenki megbotránkozni, hogy miért szültem 16 évesen?
Jó tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, eddig nem is érdekelt, csak a tegnapi eset után felidegesítettem magam.
Jelen! :-) Huszonkilenc éves vagyok, és a mai napig előfordul, hogy cigarettavásárláskor elkérik a személyimet.
Jövőre töltöm a harmincat, és szerintem ez akkor sem fog változni. :-)))) Szerencsés vagyok ilyen szempontból. Alapvetően jólesik, de bizonyos szituációkban zavaró.
Párom öt és fél évvel fiatalabb nálam, de egyáltalán nem látszik. Sem külsőre, sem belsőre. :-)
Tegnap pl. azt mondta, hogy olyan feszes a bőröm, mint egy kamasznak. Ennél nagyobb bókot nem is kaphattam volna.
én 22 vagyok és nem tudom mennyinek néznek,de 18 alattinak,mert mindig elkérik a személyimet :P
Ez főleg azért fura,mert mikor 16-17 voltam,akkor meg 20főlőttinek saccoltak...lehet visszafele fejlődöm? :D Na de amugy engem nem igazán zavar, de azért személyi nélkül nem megyek sehova :D
9:50.
Hátránya?
1: pld, amikor hivatalos ügyeket intézek, akkor néha lenéznek (mit tudhat erről ez a fiatal), aztán amikor kiderül a valós korom, megváltozik a hozzám állás.
2: Új munkahelyen a kollégák, szintén hajlamosak lekezelni a fialtabbat, amikor kiderül a korom és a mögöttem álló tapasztalat, ledöbbenne és utána változik a velem szembeni kommunikáció.
3: Párkapcsolati ismerkedés esetén, a korosztályom béliek hajlamosak másként kezelni.
stb….stb.
Amikor még csak 4-5évvel néztek fiatalabbnak, az nem volt zavaró, de a mostani 10-12éves különbség már az. Mert a személyiségem, a gondolkodásom már nem olyan, mint pld 28évessen, de a környezet, a külső alapján úgy ítél meg.
Szóval a belső és a külső kép között már nagy a szakadék.
hidd, el, eljön még az az idő, mikor örülsz majd neki :D
én 22 vagyok, de személyi nélkül sehol nem szolgálnak ki...
én se nézek ki többnek 16nál. Sokan megkérdezik hanyadikba járok meg ilyenek, jól ledöbbennek mikor mondom, hogy már az egyetemet is befejeztem.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!