Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinevetnétek egy huszonéves...

Kinevetnétek egy huszonéves fiút aki gacsol?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy mit csinál???
2009. aug. 15. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem inkább raccsol?? Az nagyobb baj, hogy még írni se tudsz húsz évesen, vagy nem vagy tisztába vele mit írsz le! Hamar keress elő egy helyesírási kézikönyvet, meg egy értelmező kéziszótárat, aztán irány a logopédus.
2009. aug. 15. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
gacsosan jár, mert beteg a lába
2009. aug. 15. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

15:36-os vagyok.

Nah így már van értelme, de még így is több mint fele igaz annak amit leírtam, mert ige ként ezt a szót nem használjuk, soha nem mondjuk hogy valaki "gacsol" hanem hogy valaki "gacsosan csinál vmit"!

A kérdésre válaszolva pedig, aki kinevetne valakit ezért, az egy szívtelen dög, és el kéne törni a lábát, aztán akkor nevessen.

2009. aug. 15. 15:45
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsi, errefelé mondunk ilyet :)
2009. aug. 15. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem nevetnék ki. És tényleg szívtelen, aki kinevet egy ilyen fiút.
2009. aug. 15. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Huszonéveset???? Dehogyis, azt hittem, hogy ilyenért csak a gyerekek nevetik ki egymást, azok is csak azért, mert nem láttak még esetleg olyat és nem tudják mi az...

Nekem régebben már tetszett olyan fiú, aki bicegett, én aranyosnak találtam..

2010. febr. 27. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!