Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lábalhaték ki a depress...

Hogyan lábalhaték ki a depresszióból?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és azt hiszem depressziós. Tüneteket tudjátok (fáradékonyság, alvászavarok, komoly hangulatingadozások, öngyilkos gondolatok stb.). Mostanában az ereimet is fel szoktam vágni.. Tudom, hogy nem szabad. Le akarok állni, de nem bírok. Légyszíves kíméljetek meg a bunkó válaszoktól, és segítsetek!!! Phszihológushoz semmiképp sem megyek.
2010. okt. 6. 21:37
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Kihasználni viszont ne hagyd magad, vagy mondd meg neki konkrétan, mert elfojtani se jó hosszútávon a dolgokat, vagy változtass valahogy a dolgokon, néha az egyedüllét is jobb :D
2010. okt. 8. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!