Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lábalhaték ki a depress...

Hogyan lábalhaték ki a depresszióból?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és azt hiszem depressziós. Tüneteket tudjátok (fáradékonyság, alvászavarok, komoly hangulatingadozások, öngyilkos gondolatok stb.). Mostanában az ereimet is fel szoktam vágni.. Tudom, hogy nem szabad. Le akarok állni, de nem bírok. Légyszíves kíméljetek meg a bunkó válaszoktól, és segítsetek!!! Phszihológushoz semmiképp sem megyek.
2010. okt. 6. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy nem divat, de ez a kislány nem is depressziós.
2010. okt. 6. 21:57
 12/21 anonim ***** válasza:

lósz.rt se tudtok a depresszióról, erre diagnózist állítotok fel három mondatból online.

gratulálok, ilyet még az orvosok sem tudnak. :)

2010. okt. 6. 22:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emo, és higgyétek el, nem vagányságból karcolgatom a karom, mint a korombeliek, akiknél ez a menő.
2010. okt. 6. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Én voltam depressziós. Hidd el nem pötyögtem az interneten... És nincs olyan, hogy egy depressziós mosolyog és figyel arra, hogy ne vágjon túl mélyen....
2010. okt. 6. 22:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Menj el pszichiáterhez.
2010. okt. 6. 22:03
 16/21 anonim válasza:
Nem hülyeségből írom, csak vérvétel, nem-e rákos vagy. Reméljük nem! Mert az is okozhat depressziót. Amúgy pedig vígjátékok, minden ami jó, frisslevegő és sok sex :D Még a piánál és ciginél is jobb :P
2010. okt. 7. 00:02
 17/21 anonim válasza:
Vagy esetleg ha nincs barátod akkor szerezz, vagyha nem sikerül, amit kétlek, akkor meg egy kutya macska kisállat helyre tud tenni, csak nehogy nekik is felvágd az ereit, nem venném a lelkemre hogy ezt a tanácsot adtam :D Gondold végig, hogy mi lehet a problémád gyökere. Nekem például amiatt is lehetnék depressziós hogy nem vagyok gazdag :D Próbáld más szemmel nézni a világot, meglátni az értelmét a dolgoknak, ha meg már unod az egészet, akkor újíts te. Ja és sok sex :D
2010. okt. 7. 00:06
 18/21 anonim válasza:

lehet hogy örökletes

szoktál igazat mondani?

2010. okt. 7. 02:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Sejtem, hogy milyen nehéz lehet neked, és szeretnék segíteni, de max pár nem tudom mennyire hasznos tanácsot adhatok. Az egyik a megszokott sablon, igyekezz keresni valamit, amitől megkönnyebbül, amitől jobb lesz és amivel nem ártasz magadnak! Szerintem ilyen például a zene, a hangszerek, az olvasás, írás, de amúgy mindenkinek más. Ha nagyon csábít az öngyilkosság, vagy éppen csak az érvagdosás gondolata, akkor ne arra gondolj, hogy nem szabad, hanem hogy nyilván van legalább 1 ember, aki számára fontos vagy és aki neked is sokat számít, és képzeld el, ő, vagy ők mit szólnának ha rájönnének, vagy ha megtennéd az utolsó tetted az életben! Képzeld el, mennyire rossz volna nekik, mennyire fájna számukra az, amit te elkövettél! Lehet hogy most neked rossz, de csak neked, és még lehet jobb, ki tudja? Viszont ha ilyesmit művelsz, azoknak ártasz, akiknek legkevésbé szeretnél. Értük ne csináld!

Egyébként meg szerintem elemezd önmagad! Gondold végig miért vagy a gödör mélyén, hogy kerültél oda, miért vagy még ott, majd próbálj az okokon változtatni! Nehéz szembenézni önmagaddal és a problémákkal, de muszáj, szóval mindent bele! Én drukkolok neked!

Remélem segítettem valamicskét... :)

2010. okt. 7. 13:50
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát talán azért is lettem ilyen, mert folyton cak kihasználnak, de tényleg. Nem sok barátom van (kiskoromban pedig rengeteg volt), akik vannak azokért se rajongok. Egyik csak kihasznál, másik meg le se sz*r. És azért vagyok velük mert nincs más, és még mindig jobb mint egyedül. Legjobb barátnőm kiment külfödlre. Neten van még pár barátom, őket viszont nagyon szeretem. Viszont velük meg nincs esélyem találkozni. Aki pedig mondja, hogy szerezzek be állatot: van egy kutyám akit egyenesen imádok, nekem ő a legjobb barátom. :)
2010. okt. 7. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!