Hogyan lábalhaték ki a depresszióból?
lósz.rt se tudtok a depresszióról, erre diagnózist állítotok fel három mondatból online.
gratulálok, ilyet még az orvosok sem tudnak. :)
lehet hogy örökletes
szoktál igazat mondani?
Szia!
Sejtem, hogy milyen nehéz lehet neked, és szeretnék segíteni, de max pár nem tudom mennyire hasznos tanácsot adhatok. Az egyik a megszokott sablon, igyekezz keresni valamit, amitől megkönnyebbül, amitől jobb lesz és amivel nem ártasz magadnak! Szerintem ilyen például a zene, a hangszerek, az olvasás, írás, de amúgy mindenkinek más. Ha nagyon csábít az öngyilkosság, vagy éppen csak az érvagdosás gondolata, akkor ne arra gondolj, hogy nem szabad, hanem hogy nyilván van legalább 1 ember, aki számára fontos vagy és aki neked is sokat számít, és képzeld el, ő, vagy ők mit szólnának ha rájönnének, vagy ha megtennéd az utolsó tetted az életben! Képzeld el, mennyire rossz volna nekik, mennyire fájna számukra az, amit te elkövettél! Lehet hogy most neked rossz, de csak neked, és még lehet jobb, ki tudja? Viszont ha ilyesmit művelsz, azoknak ártasz, akiknek legkevésbé szeretnél. Értük ne csináld!
Egyébként meg szerintem elemezd önmagad! Gondold végig miért vagy a gödör mélyén, hogy kerültél oda, miért vagy még ott, majd próbálj az okokon változtatni! Nehéz szembenézni önmagaddal és a problémákkal, de muszáj, szóval mindent bele! Én drukkolok neked!
Remélem segítettem valamicskét... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!