Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lábalhaték ki a depress...

Hogyan lábalhaték ki a depresszióból?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és azt hiszem depressziós. Tüneteket tudjátok (fáradékonyság, alvászavarok, komoly hangulatingadozások, öngyilkos gondolatok stb.). Mostanában az ereimet is fel szoktam vágni.. Tudom, hogy nem szabad. Le akarok állni, de nem bírok. Légyszíves kíméljetek meg a bunkó válaszoktól, és segítsetek!!! Phszihológushoz semmiképp sem megyek.
2010. okt. 6. 21:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az ereidet? :-O Mármint átvágod az eredet, nem csak karcolgatod a karodat? Nem veszik észre mások? :S :'(
2010. okt. 6. 21:42
 2/21 anonim ***** válasza:
miért para a pszichológus?
2010. okt. 6. 21:43
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem olyan durván vágom fel, hogy ömlik belőle a vér. Eleinte csak karcolgattam, de mostanában már vérik is, és egyre tovább megyek. :(:( Nem, nem szokták észrevenni.

2. válaszoló: Azért nem akarok phszihológushoz menni, mert a szüleim nem tudják hogy mi a helyzet, előttük mindig mosolygok, ezért semmi nem vesznek észre a helyzetből, és nem is akarom hogy észrevegyék.

2010. okt. 6. 21:46
 4/21 anonim ***** válasza:

Ezen csak és kizárólag orvos tud segíteni, magadtól úgysem tudsz, hisz te is ezt írod! az érvágás durva, de biztos vagyok benne, hogy nem vágod át őket,(ÉS NE IS TEDD) akkor már nem irkálnál ide az tutI!

Mert, ha meg teszed, akkor egy gyáva önző dög vagy! a környezeteddel szemben, ezt nem bunkózásból írtam, csak őszinte vagyok!

Egy jó nagy pofon kellene neked anyukádtól, és rögtön észhez térnél... (már volt ilyen az ismeretségemben, be is vált)

2010. okt. 6. 21:47
 5/21 anonim ***** válasza:
ne haragudj, ha túl nyers voltam, de sztem ez egy tini-hiszti :S
2010. okt. 6. 21:49
 6/21 anonim ***** válasza:
47%
Drága csillagom, te nem depressziós vagy, hanem beleestél az EMO nevű őrületbe. Ha depressziós lennél, nem tudnál mosolyogni és a szüleid is rég észrevették volna.
2010. okt. 6. 21:49
 7/21 anonim ***** válasza:
nem kell a szülők előtt titkolni, ha gebasz van. nem is kell őket minden hülyeséggel terhelni, de ez nem az a kategória amit el kell hallgatni.
2010. okt. 6. 21:50
 8/21 anonim ***** válasza:

A karcolgatást hagyd abba, mert nagyon meg fogod bánni később :( Ne azért hagyd abba, mert "nem szabad", hanem mert neked lesz tőle rossz később, amikor majd évek múlva takargatnod kell a hegeket a karodon :S

Mi volt az a dolog, ami kiváltotta, hogy ilyen legyél? :(

2010. okt. 6. 21:51
 9/21 anonim ***** válasza:
61%

Egy EMO-s napja

8:00 – Felkelni, tükörbe nézni, majd elsírni magunkat, hogy elaludtuk a hajunkat.

8:30 – Előző pont miatt öngyilkosság megkísérlése.

9:15 – Két sikertelen kísérlet után folytatni a napot.

9:20 – Kiválasztani a ruhát a mai napra.

9:50 – Fürdőszoba: hajbelövés, körömfestés, smink.

11:00 – Az új képeket feltölteni a myspace-re, e-mailek lebonyolítása, myspace-en megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire szorít az új farmerod, megírni, hogy mennyire elkeseredett vagy.

12:00 – Némi táplálék elfogyasztása.

13:00 – Sírás.

13:25 – MSN-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.

14:00 – Megosztani a világgal a fájdalmaidat.

15:00 – Végre kimerészkedhetsz az utcára. Elmégy a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatot, kollektív sírás.

17:00 – Vacsora könnyekkel kísérve.

18:00 – MSN, myspace és társai.

20:00 – Fürdés, smink eltávolítása.

20:45 – Smink nélkül a tükörbe nézni, majd szembesülni, hogy mennyire ronda vagy, sírás.

23:00 – Myspace-en összegezni a napodat, elköszönni a netes haveroktól.

00:00 – Lámpaoltás, kis pityergés, még mielőtt elalszol.

2010. okt. 6. 21:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Fejezzétek már be az emózást, már rég kiment a divatból az a hülyeség...
2010. okt. 6. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!