Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Felsőbbrendűek érzem magam...

Felsőbbrendűek érzem magam mint a legtöbb másik ember. Van ezzel probléma?

Figyelt kérdés

A kérdés nem vicc. Objektív tényeket figyelembe véve (pl. fizetés, tanulmányok, fizikai teljesítőképesség, nyelvtudás, elovlasott könyvek száma, meglátogatott országok száma, eü. állapot) sokkal jobb vagyok mint az átlag. Olyan szubjektív szempontok mint a megjelenés, stílus vagy ízlés szintén jelentősen kifinomultabb mint az átlag esetén.

Ez nem egy troll kérdés. Sokkal jobb és értékesebb vagyok mint a legtöbb ember.

Van probléma azzal, ha ezt felismerem? Miért társadalmi elvárás, hogy ezt kezeljem magamban elfojtott, titokként?

2023. febr. 3. 14:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Ja és utolsó vagyok. Belovics Krisztián vagyok, egy igazi senki.
2023. febr. 5. 14:45
 22/49 anonim ***** válasza:
45%

Van ilyen munkatársam ö a legszuperebb, legszebb, legokosabb, ember a Földön. Ö mindekénél tökéletesebb.

Igen ezeket ö mondja magáról.

Szakápoló létére egy inzulint sem tudd beadni.

És 40 éves szűz.

Van ezekre egy Kínai mondás.

Aki kérkedi nem tudd, aki tud nem kérkedik.

Na cső.

2023. febr. 12. 18:22
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

"Van ezzel probléma?

Nekem nincs.

Gondolom, neked van, ha kiírtad a kérdést.

2023. febr. 13. 14:07
 24/49 anonim ***** válasza:
62%

Nem felsőbbrendű vagy, hanem szerencsésebb az átlagnál. A kérdés viszont az, hogy mit kezdesz a tehetségeddel. Mert, ha kihasználatlanul hagyod, nem fordítod a társadalom hasznára, csak öncélúan örömködsz neki, akkor végül is, kevesebbet fogsz érni a betanított munkásnál is.

Aki tehetséget kapott, kötelessége azt nem elvesztegetni.

Különben, mint ember, nem sokat ér.

2023. febr. 14. 13:49
 25/49 anonim válasza:
Nem az egodat akarom letörni vagy ilyesmi, nem is tudnám, ahogy olvastam van önbizalmad :) de szerintem csak akkor lennél bárkitől is felsőbbrendű ha lézert tudnál lőni a szemedből vagy szupererőd lenne, szerintem nem vagy felsőbbrendű csak egy igényes, okos tag a leírtak alapján aki szeret utazni + durván Homelander beütésed van.
2023. márc. 11. 22:23
 26/49 anonim ***** válasza:

Az értelmes válaszokat is lepontoztad. Egy arrogáns nárcisztikus, problémás beképzelt ember lehetsz, aki saját kis buborékjában érlelődik halála napjáig, úgy hogy az élet és annak szép dolgait, értelmes embereit ignorálja.

További kellemes felsőbbrendűséget kívánok, majom!

2023. márc. 28. 09:30
 27/49 anonim ***** válasza:

Kapsz egy pofont az életben, de az nagy lesz és fájni fog. Viszont a kérdés: észhez térsz-e?

Pár ember tök korrekt választ adott, de őket is lepontoztad, mint valami ovis, aki durcizik, dacol.

Fiatal vagy vagy ostoba felnőtt, aki nem tartozik semmilyen felsőbbrendű rétegbe, csak szeretne.

2023. márc. 28. 09:34
 28/49 anonim ***** válasza:
Nagyon szegény ember lehetsz belül, kérdező.
2023. márc. 28. 09:38
 29/49 A kérdező kommentje:
nem. kívűl belől elég gazdag vagyok.
2023. ápr. 6. 16:37
 30/49 anonim ***** válasza:
Helyesírásban nem vagy különb. Ami viszont sokaknál (nálam is) az intelligencia egyik fokmérője.
2023. ápr. 6. 22:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!