Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet az oka annak hogy...

Mi lehet az oka annak hogy alvás után depreszív lesz a hangulatom?

Figyelt kérdés
Tegnap óta fent vagyok "éjjeli bagolykodom" és azt veszem észre hogy szinte sokkal jobb a közérzetem és sokkal koncentráltabb vagyok úgy hogy egyátalán nem aludtam mint ha aludtam volna, erre van magyarázatotok?
2023. jan. 9. 04:45
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Valamiért nem pihentet az alvás vagy leesik a vércukrod reggelre (éjjel most ettél?)
2023. jan. 9. 04:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Szinte már sajnálnék elaludni, mert tudom ha felkelek akkor újra "zombi" leszek..
2023. jan. 9. 04:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Ettem igen
2023. jan. 9. 04:52
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Én akkor vagyok hulla reggel, amikor nagyon sokáig nem ettem, ezért kérdeztem. Az alacsony vércukorszint okozhat ilyen borús hangulatot, enerváltságot, gyengeségérzést.
2023. jan. 9. 04:53
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Lefekvés előtti, lassan felszívódó szénhidrát segített nekem. Korpás keksz, rostos dolgok.
2023. jan. 9. 04:55
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Én akkor vagyok ilyen, amikor nem alszom ki magam. Tehát ha mondjuk fent vagyok hajnali 3-ig, aztán felkelek tudomisén 6-kor, 7-kor. Na akkor nekem egész nap élni nincs kedvem!
2023. jan. 9. 06:32
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Valami lélekben nincs rendben. Az elalváskor az agy szelektál, feldolgoz dolgokat, információkat, szelektál.

A dominánsabb dolgok maradnak meg, ezesetben valami nem tetszik/nincs rendben az életedben, ha rossz érzésekkel ébredsz.

Azaz azokra kellene fókuszálnod, hogy rendbe tedd, megoldást találj rá/rájuk.

Az ébrenlétkor vannak olyan dolgok, pótcselekvések, amikkel tereled a gondolatokat vagy próbálod az űrt kitölteni.

Vannak, akik azért aktívabbak lefekvés előtt, mert valamit elnyomnak, elhúztak és igyekszenek magukat nyugtatni "csináltam hasznosat" stb.

De nyugodtan javíts ki, ha rossz elméleti szálon kapizsgálok.

2023. jan. 9. 10:07
 8/8 NTBS ***** válasza:
Rosszul alszol. Lelki gondok. Késői vacsora.
2023. febr. 11. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!