Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálok élni! Isten szándékosan...

Utálok élni! Isten szándékosan szívat? Miért kellet megteremtenie? Én nem kértem! :' (

Figyelt kérdés

18/L vok... és szerelmes egy lányba...

Ez egy Istenellenes bűnös döntés... Én nem ezt akartam! A lány is szeret, de ha velem marad, Isten utálni fogja... és megy örökre a pokolra... (szerinte... na meg mindenki más szerint is...). Isten inkább azt várja el tőlünk, hogy elfojtsuk? Nekem nem megy! Én nem akarok így élni!

Sajnálom, ha rossz témakört választottam... de nincs kedvem a sok Vallásos oltást hallgatni... abból volt már elég...

És kérlek azt se írjátok, hogy Isten nincs. Én hiszek benne, Ő meg méginkább. Ez nem segítene.

Mit tegyek? Mi a véleményetek?

2010. szept. 22. 20:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szexeltél istennel?
2010. szept. 25. 11:37
 32/35 A kérdező kommentje:
Nem
2010. szept. 25. 22:02
 33/35 Zenon ***** válasza:

Muszáj Istent belekeverni ebbe?

Erre a kérdésre talán még ő sem tudja a választ.

Most mi mondjuk meg,hogy mit tegyél?Úgyis aszerint cselekszel,amit a lány iránt érzel.Vagy tévedek?

2010. okt. 15. 20:23
 34/35 A kérdező kommentje:
Igen. Ezért vagyok most vele. De folyamatosan azt hallgatni, hogy Isten utálja és az élete tönkre van menve miattam...
2010. okt. 16. 15:46
 35/35 HetuRobi válasza:

Én 31 éves, hivatalosan egyedülálló férfi vagyok, és én is hiszek Isten létezésében. Ne keseredj el. Inkább kérj választ Istentől egy imában, hogy nyilatkoztassa ki neked, hogy miért lettél ilyen. Én is ezt kértem. Azóta egyrészt jobban megértem magam, másrészt jobban megértek másokat is. Ha gondolod, írj; megpróbálok segíteni, így Interneten keresztül, amennyi tőlem telik.

Megjegyzem: jómagam rájöttem, mitől vannak homoszexuális vágyaim, és teljesen meg vagyok győződve arról is, hogy ha nem érzel vonzalmat a férfiak iránt, akkor ne is erőltesd. Nekem sokat segített önmagam, illetve szívem belsőjének megismerése.

Várom az e-mailed.

2011. febr. 25. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!