Utálok élni! Isten szándékosan szívat? Miért kellet megteremtenie? Én nem kértem! :' (
18/L vok... és szerelmes egy lányba...
Ez egy Istenellenes bűnös döntés... Én nem ezt akartam! A lány is szeret, de ha velem marad, Isten utálni fogja... és megy örökre a pokolra... (szerinte... na meg mindenki más szerint is...). Isten inkább azt várja el tőlünk, hogy elfojtsuk? Nekem nem megy! Én nem akarok így élni!
Sajnálom, ha rossz témakört választottam... de nincs kedvem a sok Vallásos oltást hallgatni... abból volt már elég...
És kérlek azt se írjátok, hogy Isten nincs. Én hiszek benne, Ő meg méginkább. Ez nem segítene.
Mit tegyek? Mi a véleményetek?
szerintem sunázd a csajt.
amúgy nincs isten :D
Megtettem... vagy ellök, vagy hagyja h megcsókoljam, aztán azt mondja h ebből akk sem lesz soha semmi, mert bűn, természetellenes...
Hisz Isten egyik fő parancsolata, hogy szaporodjunk, viszont a melegek nem tudnak. Bezzeg Pál... neki nem voltak utódai, de az nem bűn... Sőt... Ő azt mondta, hogy ha nem muszály, ne házasodj, csak ha naon nem bírod szex nélkül! Hol van itt akkor, hogy muszáj szaporodni?
+ ott az a rengeteg telített árvaház...
Ha Isten tényleg szeret téged, akkor annak örül ha te boldog vagy.
Először mindig az érzéseidre hallgass.
( Továbbá: honnan tudod, hogy még régesrégen, mikor a zsinatokon meghatározták, mi kerül bele a Bibliába, nem volt-e olyan irat, ami ENGEDÉLYEZI a homoszexualitást? Lehet EZ származik Istentől, nem pedig amit beleraktak a Bibliába. Hiába mondják hogy ők isteni segítséggel választották ki az "igaz" részeket.. nagyon is meglehet hogy lódítanak, nézd csak meg a mai egyházat. Akkoriban még inkább fontos volt az emberek befolyásolása. )
14F
mielőtt belémköt valaki:
nem vagyok hívő. csupán bibliai ismereteimre alapozva próbáltam jóindulatúan segíteni egy kétségbeesett lánynak.
Először gondold át, hogy tényleg SZERELMES vagy-e belé vagy csak barátsággal gondolsz-e rá.
Ha tényleg szerelmes vagy belé, akkor vagy soha többé nem találkoztok és egy idő múlva elmúlik ez az érzés. Vagy együtt lesztek és boldogan éltek tovább. De ez a boldogság nem lesz felhőtlen, ha elítéled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!