Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálok élni! Isten szándékosan...

Utálok élni! Isten szándékosan szívat? Miért kellet megteremtenie? Én nem kértem! :' (

Figyelt kérdés

18/L vok... és szerelmes egy lányba...

Ez egy Istenellenes bűnös döntés... Én nem ezt akartam! A lány is szeret, de ha velem marad, Isten utálni fogja... és megy örökre a pokolra... (szerinte... na meg mindenki más szerint is...). Isten inkább azt várja el tőlünk, hogy elfojtsuk? Nekem nem megy! Én nem akarok így élni!

Sajnálom, ha rossz témakört választottam... de nincs kedvem a sok Vallásos oltást hallgatni... abból volt már elég...

És kérlek azt se írjátok, hogy Isten nincs. Én hiszek benne, Ő meg méginkább. Ez nem segítene.

Mit tegyek? Mi a véleményetek?

2010. szept. 22. 20:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nincs konrkétan Isten. Pontosabban te is ő vagy. Isten minden ami az egész univerzum, ősrobbanás. Ez mint a formális világba való belépés volt. Ez az egész világ, univerzum egy formális világ. És ez nem bűn, csak egy rosznak feltüntett dolog ebben a formális világban, földön. Így lettél nevelve illetve ez a vallás, és tilos azonos neműekkel lenni dolog is az elmék kitalációja. Csak a belső békét és ezt a tudást ne feledd soha. Kapcsolódj Istenhez belsődben, aki valóban TE vagy. Remélem segítettem.
2010. szept. 22. 20:52
 12/35 anonim ***** válasza:
Tehát Isten azért lépett a formális világba, hogy medtudja milyen ő. És a világ tényleg sok rétű. Ezeknél a szavaknál nem létezik igazabb a Földön. És ezt te is érzed belül. De valóban megtapasztalni nehezen lehet = megvilágosodás. Erre pedig szavak nincsenek. Túl van a szavakon. Lehetetlen kifejezni azt a belső érzést a forással összekapcsolódva. Szóvalj élj boldogan, akivel szeretnél és tudd ezt végig, hogy a belső dolgok számítanak a felszín alattiak. Amihez talán nem férsz hozzá közvetlen, de érzed a sugarát.
2010. szept. 22. 20:56
 13/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én már hiszek Istenben! Megtapasztaltam, hogy van, és nem az a kérdés, hogy mi vagy ki is Ő. Még ha tegyük fel nincs is, a lényeg, hogy a b.nőm Isten miatt nem akar velem lenni, miközben Ő is folyamatosan szenved! És nekem nincs kedvem úgy élni, hogy el kelljen nyomnom vagy titkolnom amit érzek. És nemtom akk mit tegyek. Már semmihez nincs kedvem, ha belegondolok "Isten" milyen életet tervezett nekem. Hazugság és szenvedés... Tényleg ezt akarná? Akkor inkább a halál, de tom h nincs teljes megsemmisülés, és úgyérzem belebolondulok!
2010. szept. 22. 21:02
 14/35 anonim ***** válasza:
Nem tervezet téged senki. Mindenki túlregalá mindent. De ha rájössz a legegyszerűbb dologra, hogy minden benned dől el akkor nevetsz az egészen.
2010. szept. 22. 21:12
 15/35 anonim ***** válasza:

Voltál már pasival együtt?

?

A véleményem, hogy akárki akármit mondd, én akkor is természetellenesnek mondom az ilyet. Az állatvilág az nem ember, a kettő nem ugyanaz. Ők nincsenek tisztában a b*zisággal, de az ember azért ember mert tud gondolkodni, tudja mi a helyes irány az életben, tudja mi a jó/rosz, mégsem azt teszi.

2010. szept. 22. 21:48
 16/35 A kérdező kommentje:
Miért is rossz??? És miért tenném azt ami "jó", ha én azt nem élvezem? nemértelek sajnálom...
2010. szept. 22. 21:52
 17/35 anonim ***** válasza:
Figyelj kislány. Vagy a keresztény definíció szerinti Isten nem létezik, vagy az érzéseid. Amíg rá nem jössz melyik hamis, addig szopás lesz az életed. Amint rájössz hogy Isten nem az akit a keresztény vallások tanítanak, vagy rájössz hogy az érzéseid nem Te vagy, máris megnyílnak előtted a lehetőségek.
2010. szept. 22. 23:19
 18/35 anonim ***** válasza:
mé olyan nehéz elfogadni hogy nincs isten és a homokosság bűn?
2010. szept. 23. 07:40
 19/35 anonim ***** válasza:

07:40

és akkor mégis ki szemében bűn a homokosság? :)

2010. szept. 23. 15:07
 20/35 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni ez ellen és "isten" nem létezik!
2010. szept. 23. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!