Isten komplexusom van?
Figyelt kérdés
Obey me, serve me , im God.
Nem kérdezezem, hanem csak kijelentem. De ha nem használnék kérdőjelet, akkor nem engedné kiirni ez az eretnek program.
2010. júl. 25. 13:58
1/7 anonim válasza:
hány éves vagy? fiú vagy lány? mióta van "isten komplexusod"?
2/7 A kérdező kommentje:
19/F vagyok, Már elég rég óta. :D
2010. júl. 25. 14:31
3/7 anonim válasza:
te vagy a legjobb... de a kérdés az,hogy miben?
5/7 anonim válasza:
És? Nem írtál ki semmilyen kérdést, tudod, ide azt szoktak, nem közülni valami szart. Máris megdőlt a hited.
6/7 anonim válasza:
Mindnyájan Istenek vagyunk, Jézus is megmondta. Csak még meg kell tennünk a tökéletességhez vezető utat. Nem baj, ha Istennek érzed magad, csak akkor lenne a baj, ha nem úgy tudnád, hogy mások is azok. Csak az Egy létezik. Only the One. [link]
7/7 anonim válasza:
Márpedig szerintem mindenki csak önmaga istene. Amit mi hétköznapi életben Istennek nevezünk, az más! És tisztelettel megjegyzem, aki egy természetfelettiben hisz önmaga helyett, az ,,birka,, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!