Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/847 anonim ***** válasza:
100%

"A 375ös választ sokan lepontozták"

Tényleg?

Akkor az alapvető logikai és matematikai képességeiddel is komoly gondok vannak.

2022. szept. 22. 10:32
 382/847 anonim ***** válasza:
90%
#380: Nem 19, hanem 16. Csak természetesen ebben sem volt őszinte.
2022. szept. 22. 10:35
 383/847 anonim ***** válasza:
100%

Ismét csak megmutattad, hogy mi a legnagyobb baj.

Az, hogy te csak azokról vagy hajlandó tudomást venni, amik a tévképzeteidet alátámasztják.

Ezt mi sem igazolja jobban, mint az, hogy a plafonig felpontozott válasznál te azzal érvelsz, hogy milyen sokan "lepontozták". 86%-on állt a kérdés, és 75% alatt nem is volt. Azt a 14%-ot nem csak meglátod, de világmegváltó mennyiségűnek gondolod, de a 86%-ról meg egyszerűen elfeledkezel. Ez itt a baj. Az elsöprő többség állít valamit, az nem számít. Ha ezren mondanak valamit, neked az se számít, ha van egyetlen valaki, aki mást állít. Ez mindennel így van. Most tartunk 382 hozzászólásnál. Ebből kb. 20 a tiéd, 10 olyan, ami valamilyen szinten többé-kevésbé igazat ad neked, és 350 meg kategorikusan kijelenti, hogy marhaság, amiket gondolsz. Erre te miket veszel észre? Azt a tizet. Hogy mellette 35-ször annyian ellentmondanak neked, az fikarcnyit sem érdekel. Te most így mit remélsz? Hogy majd változni fog bármi is, amikor élből kizársz minden olyan hozzászólást és véleményt, amik mentél talán pozitív irányba változhatnál? Tudod, ha te valamit nem akarsz, akkor az magától nem fog megtörténni. Ha te csak rinyálni vagy hajlandó, hogy neked mennyire rossz, attól még nem lesz jobb. Midnent, amitől egy kicsit jobb lehetne az életed, nem hogy elutasítod, de észre sem veszed. Ezért nem fogsz senkinek kelleni sem barátként, sem párkapcsolatra, mert nagyon irritáló tévképzetek között élsz. Ha pedig te ezen nem akarsz változtatni, akkor ne is sírj, hogy senkinek nem kellesz. Mert ez már rajtad múlik.

Azt pedig, hogy apád egy primitív, agresszív barom, eddig is tudtuk. Hogy te ezek után még bálványozod őt, az nagyon nagy hiba. Ennyire nem lehetsz ostoba buta...

2022. szept. 22. 11:09
 384/847 anonim ***** válasza:
100%

Felhívnám a figyelmet a 44es válaszra

Butuska fiatal lány én megértem akkor hogy miért ilyen kevés az intellektus az életkorából adódóan

2022. szept. 23. 13:08
 385/847 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem mi a bajotok tehetséges lány a madárkás rajz például tök szép lett. Felvehették volna a Bécsi képzőművészeti akadémiára
2022. szept. 29. 12:31
 386/847 anonim ***** válasza:
100%
Detti, az első női incel
2022. okt. 1. 20:03
 387/847 A kérdező kommentje:

Sajnos most at kellett iratkozzak a gimibe mert nem tudtam folytatni a környezet vedelmi szakot. NEM LESZ SZAKMÁM CSAK ERETTSEGIM! EGY SENKI LESZEK 😢😢😢😢😢

Minden vágyam hogy közfeladatot ellátó személy lehessek hogy legyen hatalmam, tekintelyem senki ne bánthasson, legyen értékem. Értékes ember lehessek. Akit nyilvántartanak és akire vigyáz az állam. Akit becsülnek.

De nem lehetek ilyen személy mert pénzbe kerül ilyen kepzés elvegzése. Hogy ne atlag ember legyek hanem közfeladatot ellátó személy. Akár rendőr, bíró, óvónő. Hogy ne kelljen félnem ettől a veszélyes vilagtól. Aki közfeladatot lát el azt meg megütni sem lehet. Egy védőburokban lehetnék.

Hogy még hozzám sem érhessenek mert hivatalos személy vagyok. Szeretnek hivatalos lenni. Mert csak akkor érezném magam igazán embernek. Nem akarok senki lenni.😢 Ráadasul ma egy lúzerebb csúnya fiú osztalytarsam a s*ggemre csapott rá! (Bar kb minden lanynak probal bevagodni) :(

2022. okt. 5. 21:51
 388/847 anonim ***** válasza:
100%

A teki9ntély meg az érték nem ugyanaz.

Ne legyél óvónő.

Senkit nem lehet megütni.

És ne lúzerezz.

2022. okt. 6. 17:36
 389/847 anonim ***** válasza:
87%
Közmunkás lehetsz! Ne add fel!
2022. okt. 7. 07:30
 390/847 anonim ***** válasza:
100%

"NEM LESZ SZAKMÁM CSAK ERETTSEGIM! EGY SENKI LESZEK"

Köszönjük a lenézést az összes érettségizett, gimnáziumot végzett ember nevében!

Látom, már nem csak a szőke, kék szeműektől eltérő embereket becsmérled, hanem a gimnáziumot végzetteket is.

Akkor finomítanod kellene a társkeresési elvárásokat: arája szőke, kék szemű, pénzes sugardaddy, akinek szakmunkás, vagy szakgimnáziumi végzettsége van. Gimnázium kizárt!

"Minden vágyam hogy közfeladatot ellátó személy lehessek

Oké, nálad már semmin nem lepődök meg. Olyan szinten vagy elszakadva a valóságtól, hogy arra már szavak nincsenek. Te közfeladatot ellátó személy? Alapvető összefüggéseket képtelen vagy értelmezni.

"hogy legyen hatalmam, tekintelyem senki ne bánthasson"

Ez a három teljesen különböző dolog. A hatalomhoz jó diplomácia érzés (vagy jókora s..ggnyalás) kell, és az anyagi hátszél sem utolsó szempont. A tekintélyhez tisztesség, és eredmények kellenek. Egy felszínes, kirekesztő, lenéző embernek nem lesz tekintélye. Legfeljebb csak egy szűk, hozzád hasonló körben. Bár szerintem ott sem.

Az meg, hogy tudnak-e bántani, szintén nem függ össze az előző kettővel. Olof Palme neve mond valamit? Svédország elnöke volt, köztiszteletben álló ember. Mégis megölték.

"legyen értékem."

Ez meg megint egy más kérdéskör.

Mondjuk ahhoz törekedned kéne arra, hogy minél többet elérj, és megérts a világból. Hiába végezted volna el a mostani iskoládat, kegyelemkettesekkel átbukdácsolva, ha utána nem kaptál volna munkát.

Nem mellesleg: eddig arra panaszkodtál, hogy környezetvédelmi szakra jársz. Amit utálsz. Most már nem oda jársz. Most meg ez a baj. Van egyáltalán a világon olyasvalami, ami ellen nincs kifogásod? Egyre inkább úgy érzem, hogy te csak a kifogásokat keresed, azt, hogy mibe hogyan tudnál belekötni.

"De nem lehetek ilyen személy mert pénzbe kerül ilyen kepzés elvegzése."

Milyen képzésé, te nagyon okos??

A kérdés költői volt, te sem tudod, mit akarsz, csak leírtál valami hisztis marhaságot.

"Akár rendőr, bíró, óvónő."

Oké, azért a rendőrök között is van, amelyik nem egy Einstein, de tudod, egy rendőrnek nagyon komoly feltételnek kell eleget tennie ahhoz, hogy munkába állhasson. Ezek közül te a legtöbbnek nem felelsz meg. Fizikai erőd és állóképességed minimális. Pedig ez kulcsfontosságú egy rendőrnek. Majd amikor üldözni kell a szűk sikátorokon, kerteken, parkokon át menekülő bűnözőt, szerinted az vállalható, hogy te 10 méter után pihenőt kérj? A kedves betörő út meg addig szintén meg fog állni, hogy Dettancs őrmester ki tudja pihenni magát?

És ez csak egyetlenegy szempont a sok közül. Ott komoly pszichológiai feltételeknek kell ám megfelelni. Te ezen is elbuknál.

Bíró? Te, akinek tök egyszerű dolgokat sem sikerül megérteni akkor sem, amikor lassan már 400 bejegyzésen keresztül magyarázzuk? Ne nevettess... Bírót ám nem a technikusok közül választanak. Oda jogi egyetem kell. Hétköznapi szövegek értelmezése is problémát jelent neked, akkor hogyan értelmeznél jogi szövegeket??

Óvónő? Te? Az ugye megvan, hogy ehhez is egyetemet kell végezni? Egy technikummal nem bírtál, akkro hogy a csudába végeznél el egy egyetemet? Amikor még csak nem is igyekezel, hogy megérts valamit, és a legminimálisabb erőfeszítés sincs benned, hogy a téged körülvevő világot megértsd - mert kényelmesebb neked a kis képzeletvilágodban álmodozni, meg problémamegoldás helyett egyszerűbb hisztizni - akkor te ne reménykedj diplomás álmokról. Nem mondom, hogy lehetetlen lenne. De akkor gyökeresen változtatnod kellene a dolgokhoz való hozzáállásodon.

Meg ugye az megvan, hogy ez egy felelősségteljes munka, amin mások jövője múlik? Te még a saját életedet sem tudod irányítani...

Hidd el, nem a pénz a fő akadálya, hogy ezeket az "álmaidat" elérd.

"Aki közfeladatot lát el azt meg megütni sem lehet. Egy védőburokban lehetnék."

Na, erről beszéltem. SEMMIT nem tudsz a világ működéséről. Sem fizikai, sem társadalmi, sem egyéb más szinteken.

"Mert csak akkor érezném magam igazán embernek. Nem akarok senki lenni."

Igazából minden második mondatodnál el lehetne mondani, hogy semmi fogalmad nincs a világ és a társadalom működéséről, és nagyon torz meglátásaid vannak.

De amúgy szintén köszönjük az összes boltos, postás, informatikus, csillagász, biológus, közgazdász, szakfordító, stb. nevében, hogy szerinted senkik vagyunk. Ezzel is nyugodtan frissítheted a társkeresési elvárásaidat! Szélsőséges gondolkdású, árja rendőrt, óvónőt, vagy bírót keresel, kizárólag anyagiakon alapuló, szexmentes kapcsolatra. Sok sikert! :D

Ha pedig leszállsz a földre, megláthatod, hogy bizony még a takarítók között is sok olyan van, aki nagyságrendekkel több nálad. Mert végzi a munkáját, és empatikusabb, mint te. Te ha valami csoda folytán ilyen gondolkodással bíró lennél, akkor is csak egy senki lennél. Nem ettől leszel emberileg értékes.

"Ráadasul ma egy lúzerebb csúnya fiú osztalytarsam a s*ggemre csapott rá!"

De ha egy szőke, magas, kék szemű lett volna, akkor még ki is rabolhatott volna.

Nem, nem pártolom a zaklatást. De a te felszínes, gyűlülködő mércédet sem.

Amúgy meg tűnj már el innen!

2022. okt. 7. 09:15
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!