Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
"megjött a menzeszem. Ilyenkor is a legtöbb lány elajul"
Hogyne, még a fiúk is.
"Egy átlag ember elajul tehat egy atlag embernek alacsony a vernyomasa föleg a nőknek"
Akkor ma elájultál?
Nem
Csak alacsony volt meg rosszul voltam
A 375ös választ sokan lepontozták Ezek szerint az a normális hogy menzeszkor elajulnak? Amugy anyukámról pont azert gondoakodik apukam mert beteg
Ezt szeretika ferfiak
Lehet megis csak az ösztrogén a problema
Sok lazacot eszek, azt pedig azt mondjak tesztoszteron növelő
Spáros lazac.
Bocsanatot kérek a pontozasért és hogy félre ertelmeztem.
Apukám viszont annyira nem tud elviselni hogy el akar vitetni a gyamügyesekkel sos gyerekfaluba hogy megszabaduljon tőlem. Engem nem szeret senki. :(
Azzal fenyeget hogy örökbe adat egy masik csaladba.
Barcsak lenne egy fiu aki örökbe fogadna engem hogy ne keseritsem meg a csaladom eletét. Akkor egy másik ember kutyája lennék. Apukam szerint én olyan vagyok mint egy kutya akit setalni kell vinni es mindig visít és ugat. Szívesen lennék egy fiú babusgatni való haziallata aki szeretgetne. Tudom hogy lekezelő. :(
Menhelyre való kutya vagyok 😢 vagy cica
Nem vágyom arra hogy állatkent kezeljenek de társadalmilag ugy erzendő hogy az vagyok
Vagy hogyha megcsokolna a szerelmem vissza valtoznek emberré
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!