Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/847 A kérdező kommentje:

Az ájulas évszazadokon át a nőiesség szimboluma volt. Olvassatok el a cikket. A ferfiak ösztönösen szeretik a gyenge nöket

[link]

2022. okt. 18. 19:52
 422/847 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nem volt az. Akkor sem, ha napotna erőlködsz ezen.

Amit művelsz, az pedig ám nagyon taszító a férfiaknak. Soha nem lesz így senkid.

2022. okt. 18. 20:42
 423/847 A kérdező kommentje:

Az előző kérdésemet azert törölték mert nem hitték el hogy nem ájultam még el? Diszkriminalnak

Emiatt szarul érzem magam

2022. okt. 22. 10:56
 424/847 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem azért. :D

De komolyan, már várom, hogy hozzászólj a "kérdésedhez", mert jókat lehet derülni rajta. :D

Az kifejezetten megmosolyogtató, hogy hogyan erőlködsz újra meg újra, hogy kitalálj valami kamu baromságot, amivel alá próbálod támasztani az ájulásfétises hülyeségedet.

Nem lenne egyszerűbb belátni, hogy nincs igazad? Így folyamatosan csak hülyét csinálsz magadból. Egyébként sincs veled minden rendben, de ha így folytatod, teljesen beleőrülsz a baromságaidba.

Akarod, hogy valaha legyen valaki, aki szeret? Akkor sürgősen változz meg!

2022. okt. 22. 11:58
 425/847 A kérdező kommentje:

Más ember elájul a hőségben en meg imadom a meleget mert fazos vagyok

Egész nyarat kint töltöm szeretek kirandulni, strandolni meg odakint lenni is

Én ebben sem vagyok atlagos

Az atlag ember a hideget szereti mert nyaron elájul

Higyan valtozzak meg amugy? Kozmetikushoz elmenni nincs penz pedig jó dolog tavaly szeptemberben is voltam

2022. okt. 22. 14:41
 426/847 anonim ***** válasza:
100%

"szeretek kirandulni, strandolni meg odakint lenni is"

Tehát a strandot a különcöknek tartják fenn, ugye?

Kozmetikus ezzel nem tud mit kezdeni.

2022. okt. 22. 17:03
 427/847 anonim ***** válasza:
90%

Menthetetlen vagy.

Semmit nem fogsz fel abból, amit írunk, és csak lököd az újabb, meg újabb hülyeségeidet.

2022. okt. 22. 21:23
 428/847 A kérdező kommentje:

A szőke fiú biztos elajul. Apukam mondta hogy minél szőkébb,fehérebb, északibb egy ember annál inkabb gyengebb az immunrendszere, állókepessége, fizikuma. Bár szerintem nem. De a pasim egészsegere nagyon kell vigyáznom mimt egy hímestojást úgy fogom őrizni meg pátyolgatni mivel ő átlag ember ezert valszeg elajul. Meg akkor is biztos ehes mindig mert a ferfiak mindig éhesek. Mint a gyermekem kezelném. Ha majd 50 éves leszek is egy ilyen fiatal hapsit szeretnék akit babusgathatok. Mert annyira igenylem ❤

Valoban sok a pattanasom amin tud segiteni kozmetikus

2022. okt. 22. 21:23
 429/847 anonim ***** válasza:
90%

Te komplett idióta vagy. :D

Dettol!

Tudsz egyáltalán olvasni? Elolvastad, amiket eddig írtunk?

"A szőke fiú biztos elajul."

Nem.

És hiábahozod már az n+1. kamu-példát az ájulásos hülyeséged alátámasztására, ha hülyeségekkel akarod megmagyarázni, az bizony nem fog sikerülni.

"Apukam mondta hogy minél szőkébb,fehérebb, északibb egy ember annál inkabb gyengebb az immunrendszere, állókepessége, fizikuma."

Most úgy elképzelem a középkorban a nagy darab, marcona vikingeket, ahogy épp a hódító útjuk során sorban potyognak össze... :D

De legalább azt is tudjuk, hogy apádat sem az eszéért szeretik. Mondjuk... ha jobban belegondolunk, másért sem.

"úgy fogom őrizni meg pátyolgatni mivel ő átlag ember ezert valszeg elajul"

A sok hülyeséged mellett tutira el fog ájulni. Ép elmével ezt nem fogja senki bírni.

"a ferfiak mindig éhesek"

Na, most kell önuralom, hogy ne dobjak be valami nagyon gonosz sztereotípiát a nőkről.

De nem fogok. Mert ennél a primitív szintnél értelmesebb vagyok. Inkább csak annyit mondok: buta vagy. Semmit nem tudsz a világról, és a baj az, hogy nem is akarsz megtudni semmit. Egyébként is neked minden fekete-fehér. Mindent felszínesen, és kisarkítottan látsz. Nem gondolod, hogy ezért menekül mindenki előled?

"Mint a gyermekem kezelném."

Még csak az kéne. A barátnőm legyen a barátnőm, és ne az anyám. Félreértés ne essék, anyukámat nagyon szeretem, és a legjobb anyának tartom a világon. De egy anyának más a szerepe az ember életében, mint a barátnőmnek. A barátnőm ne a gyerekeként kezeljen, hanem a társaként. Érzelmeskedni, bújni, ölelgetni nyugodtan lehet. Ezeket lehet egyenrangú félként is. De gyerekének majd a gyerekünket tartsa, ne engem.

"Ha majd 50 éves leszek is egy ilyen fiatal hapsit szeretnék akit babusgathatok."

Te egyre perverzebb és betegebb vagy.

Mondjuk azon, hogy az érzelmek neked semmit nem jelentenek, már meg sem lepődök. Ezért sem fog veled ép ember leállni, mert tudja, hogy ha jön egys újabb bónád, akkor eldobnád. Mint valami rongyot. Mert az érzelmi világod sekélyes, a kapcsolaid meg felszínesek.

Tudod: normális, ép eszű ember nem fogja lecserélni azt, akit szeret. Ha 60 éves leszek, akkor sem fogom a barátnőmet (akkor már vélhetően a feleségemet) eldobni, és húszévesre cserélni. Mert lehet, hogy a húszévesnek fiatalosabb az arca, feszesebb a bőre, jobb az alakja. De nem ő az, akit szeretek, aki éveken, évtizedeken át mellettem állt, és akivel hű társai vagyunk egymásnak.

"Mert annyira igenylem ❤"

Aha.

Na, ez a baj, hogy te ezt igényled. Hogy valaki az eldobható játékbabád legyen. Hát basszus, akkor vegyél magadnak egy játékbabát. Azt babusgathatod egész nap, és nem is fog öregedni.

2022. okt. 22. 21:55
 430/847 anonim ***** válasza:
100%

"Meg akkor is biztos ehes mindig mert a ferfiak mindig éhesek."

Nem.

"Bár szerintem nem"

Na végre.

"fiatal hapsit szeretnék akit babusgathatok"

Eddig nem magadat akartad még sajnáltani és hasonlók?

2022. okt. 22. 22:30
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!