Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/847 anonim ***** válasza:
100%
#430: Már ő sem tudja, hogy mit akar.
2022. okt. 22. 22:44
 432/847 A kérdező kommentje:

Kettő kéne

Az egyik akiről én gondoskodok a másik aki rólam

Vagy ezt egy személyben is meg lehet oldani? Igazából szerintem csak szeretet hiányom van :(

2022. okt. 23. 10:13
 433/847 A kérdező kommentje:

Én mütet közbe se tudnek elajulni, hallottam hogy sokakkal megtörtent hogy mütet közben felebredtek, maguknal voltak es az orvos nem látta

Istenem es ez meg olyanokkal is megtörtenhet akiknek normalis a testük nem ugy mint nekem

Habár engem az MRI vizsgálaton altattak és nem keltem fel

De a szívemmel vannak problémák mi van ha pacemakert kell behelyzni es az altatásos műtet es lehet felébredek? 😰😰😰

2022. okt. 23. 18:09
 434/847 anonim ***** válasza:
100%
Rekordra hajtasz?
2022. okt. 23. 18:11
 435/847 A kérdező kommentje:
Nem
2022. okt. 23. 19:16
 436/847 anonim ***** válasza:
100%
A szeretethiányban biztos vagyok.
2022. okt. 24. 10:50
 437/847 A kérdező kommentje:

Van otthon vercukor mérönk es ma direkt nem ettem. 3.2 volt a cukrom habar kegyetlenül szedültem es még sose ereztem magam ennyire rosszul nem bírtam elajulni. Nem vagyok normalis. Ezzel az adattal a nasánál is felvennének. Azóta ettem. Egyik osztalytarsam volt vercukor mérésen es azt mondta elájult. Es van pasija b*ssza meg! Gyönyörű lány 😭😭😭😭😭😭

En ezt mar nem bírom

2022. okt. 24. 18:14
 438/847 anonim ***** válasza:
100%

"még sose ereztem magam ennyire rosszul"

Talán mert nem ettél!

2022. okt. 24. 20:07
 439/847 A kérdező kommentje:

De moatmar ettem csak mondom hogy már beteges hogy nem ajulok el

Egyebksnt annak tanacsara hogy nincs psim volt aki azt irta hogy lehet pénzert dzsigolót venni

De azt nem is mondom ki hogy miert nem megfelelő

2022. okt. 24. 20:15
 440/847 anonim ***** válasza:
100%

"beteges hogy nem ajulok el"

Ezt gondold át még egyszer.

2022. okt. 24. 21:03
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!