Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
Egyebként már kezdek beilleszkedni az osztályban és szoktam beszelgetni osztalytársaimmal
#492: Tényleg szépek a szemei, és pattanásból sincs sok neki. Tini korban ez teljesen átlagos. A többi paraméterével sincs a világon semmi baj. Ha csak a külsőt nézzük, gimisk koromban, de még talán egyetemistaként is éltem-haltam volna egy ilyen lányért. Tudom, hogy a "kérdésben" ő próbálja magát minél negatívabban feltüntetni, de a valóság az, hogy tényleg nincs baj a kinézetével.
A probléma a természetével, és a gondolkodásmódjával van. Egyrészt: olyan szinten felszínes, és kirekesztő, hogy hiába néz ki jól, inkább az örök magány, mint hogy egy ilyen nőcskével legyek. Eleve nem szimpi, ha egy nő felszínes. Persze, midnenkinek megvan a zsánere, de ez távolról sem egyenlő azzal, hogy egyetlen testi tulajdonság alapján ítéli meg (vagy inkább el) az embereket. Márpedig ő pont ezt csinálja. A képlete rémesen egyszerű: szőke + kék szemű = jó, minden más = hulladék. Az ilyen hozzáállás akkor is rémesen ellenszenves, ha az én külsőm a preferált külső. Tök jó dolog, ha tetszek valakinek, de az, hogy másokat pl. szemszín alapján selejtesnek tartson, nekem nem fér bele egy kapcsolatba.
Aztán ahogy egy kapcsolat működését elképzeli, nos, az is gyökeresen az ellentéte annak, amit én párkapcsolatnak hívok. És ezzel nem hiszem, hogy egyedül vagyok...
Persze, tudjuk, van egy (sőt, szerintem több) betegsége (amit szemmel láthatóan nem kezelnek, kap egy enyhe nyugtatót, aztán le van tudva, holott itt komoly kényszertünetek vannak, de még lehet, hogy annál sokkal súlyosabb dolgok is), és mindennek a tetejébe van egy diszfunkcionális, abuzív "családja" egy jellemtelen, akaratgyenge anyával, meg egy erőszakos apával. Ők meg Dettit kb. a kisállatukként tartják, sőt... még úgy sem, mert a kisállatával legalább foglalkozik az ember. Detti meg csak hadd senyvedjen. Egy normális pszichiátriai kezelés, meg a megfelelő pszichoterápia, és egyéni fejlesztés kellene, és egész elviselhető, életképes nő válna belőle.
De felesleges boncolgatni a témát, kb. már százszor körüljártuk, és tudjuk, hogy semmi értelme. Az uborka legalább kizökkentené kicsit a hülyeségeiből, és legalább pár napra nem lennének ugyanazok a kényszeres, beteg gondolatai.
Voltam már ketszer is pszichiátrián, nem szeretnék újra visszamenni. A legutóbb majusba voltam egy hétre. Egy pár éve több időre is voltam bent szóval kaptam pszichiatriai kezelést. A szabadsag hiánya rettenetes érzés. Amikor csak a jo magaviseleteden múlik hogy láthatod a masik városban lévő családodat, ki mehetsz e utcára, berek közé. A pszichiatrianak csak piciny udvara volt kb mint egy szoba. Egy hintával, egy asztallal, és egy pingpong asztallal. Valahányszor értékelni akarom a szabadságot mindig arra a helyre gondolok vissza. Amikor kiléphettem onnan olyan érzés volt mintha megkaptam volna az élet ajándékát. Ott a pszichiátrián nem mehettünk ki az utcára sem sehova az intezményből. De az ablakbol láthattam a várost és hogy más ember milyen szerencsés hogy odakint van. A családommal csak telefonon beszélhettünk de ha sírtam vagy panaszkodtam megszakitották a vonalat és elküldtek a telefontól. (Marmint az ápolók). Telefon nem lehetett nálunk. Amikor a telefonon hívtak azt éreztem hogy egy reményt kapok hogy valaha kijöhetek onnan. Valahányszor visszagondolok mindig eszembe jut hogy milyen könnyen elveszítheti az ember a szabadsagát.
Visszatérve az uborkára:
Nem merem mert félek hogy átszakitom a szűzhártyámat
Vegzetes döntés lenne ha kis huncutsag miatt elveszítek egy értéket a testemben
Akkor ti nem olvasratok olyan kommenteket oldalakon ahol azokat a lanyokat akik nem szüzek mindennek elhordják
En mijor ezeket olvastam megijedtem és folyamatos nyomás alatt vagyok hogy mit gondolnak rólam a férfiak mert túlságosan szabados erkölcsűnek gondolnak
Mert szerintem leneznének ha elvesztenem mert olvastam olyan ferfi kommenteket
Habár olyat is írtak hogy ennyi idősen már házasodnom és szülnöm kéne
Inkabb nem mimdim meg melyik oldal de apukam rendszeresen követi
Pedig megmondom öszintén en nekem mát vannak szexuális vágyaim csak szüleimmel erről nem lehet beszélni mert kiabálnak
A tampon atszakithatja? Mert rendszeresen hasznalom
Mondtam már, meg kell válogatni, hogy milyen oldalakat nézel. Az interneten mindenre találsz példát és ellenpéldát is, ha akarsz. Ezért nem kell ténynek venni azokat, amiket random fórumhozzászólásokban olvasol. Az internet olyan hely, ahová bárki bármit írhat. Azt is írják sokan, hogy a Föld lapos. Mégsem lesz ettől még igaz.
Az emberek meg sokfélék. Nem kell egytől egyig mindenkinek megfelelni, és nem is lehet. A magad életét kell élni. Ennyi. Igen, van olyan férfi, aki csak szűzzel akarna kezdeni. Mondjuk ez a hozzáállás több sebből vérzik, mert ez alapján akkor mindenkinek csak egy dobása lenne az életben, és egyébként ha ő ezt várja el, akkor a másik fél meg miért nézze el, hogy ő már nem szűz? Buta hozzáállás. De olyat is ismerek, aki meg pont, hogy szűzzel nem akar kezdeni. Mondjuk ez is buta hozzáállás. Én azt mondom, hogy az embert, a személyt kell nézni, és nem azt, hogy ő most szűz-e.
(No offense, de azért ironikus, hogy te is csak azokra az internetes hozzászólásokra hallgatsz, amik csak a károdra vannak. Amik esetleg segíthetnének neked, azokat észre sem veszed, figyelmen kívül hagyod.)
Egyébként meg az ugye megvan, hogy a szüzesség nem egyenlő a szűzhártya épségével?
"Akkor ti nem olvasratok olyan kommenteket"
Nem.
"azokat a lanyokat akik nem szüzek mindennek elhordják"
Az ujjazás, uborkázás nem veszi el a szüzességedet.
"En mijor ezeket olvastam megijedtem és folyamatos nyomás alatt vagyok"
Ez baj.
"mit gondolnak rólam a férfiak"
Egy férfi véleménye kell, hogy érdekeljen, a leendő párodé.
"mert túlságosan szabados erkölcsűnek gondolnak"
Mert uborkáztál?
"ha elvesztenem"
Nem vesztenéd el.
"ennyi idősen már házasodnom és szülnöm kéne"
Szerintem azt írták, hogy régen úgy volt. Ma nem kell így lennie.
"A tampon atszakithatja?"
Át, de nem baj.
Szerinted ha valakinek a tampontól (vagy vmi más tárgytól) átszakadt, akkor ő elmondhatja magáról, hogy már szexelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!