Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Èn sosem akarok gyereket?

Èn sosem akarok gyereket?

Figyelt kérdés
Ezt fixen èrzem.Sem testileg,sem lelkileg.Teljesen távol àll tőlem.Sőt,taszit is.Mèg komoly kapcsolatba sem tudnèk teljesiteni.Màs nők is èreznek igy? 34N
2022. márc. 8. 03:17
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Lassan 31 éves férfiként én sem vágyom rá, sőt el sem tudom képzelni azt az érzést, hogy milyen lehet akarni. Esetemben nem arról van szó, hogy gyűlölném őket, hisz húgom 8 évvel fiatalabb tőlem, most meg nem olyan rég kislánya született, és hazajöttek, valami ennivalóan édes kislány, de ennyi. Ott akkor, abban a pillanatban el tudok érzékenyülni, meg csodálni, meg babusgatni, de amint elmegyek onnan, egyből visszatérnek a saját gondolataim, megszokott érzéseim. És ne nagyon higyj annak, aki azt mondja, majd ha megtalálod az igazit, akkor majd máshogy gondolkodsz, nem...Ez nem így van, hisz sok olyan ember van, aki éppen szingli, még nem találta meg a szerelmet, viszont gyerekre már veszettül vágyik. Persze, hogy mindenki az igazitól szeretne, de ne mondja nekem senki, hogy ez változik minden esetben, ha megtaláljuk az igazit. És valóban, ez az egy dolog az életben olyan, amit nem tudsz visszavonni. Munkahelyet kipróbálhatsz, majd otthagyhatod, ahogy az egyetemet is, vagy a párkapcsolatot is félbeszakíthatod, viszont ha gyereked lesz, na az kemény. Ugyan elhagyhatod, letagadhatod, lemondhatsz róla, de a lelkiismeretet nem fogod tudni kiűzni magadból. Csak az vállaljon gyereket, aki tényleg genetikailag olyan, hogy már fiatalon úgy tervezte az életét, hogy bizony egyszeer szeretne gyereket, és el sem tudná képzelni az életét nélküle. Ez az alap, ha ez nincs meg, akkor nem szabadna vállalni.
2022. márc. 8. 07:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden harmadik ember így van vele. Nem kell verni a tamtamot, hogy ez milyen speciális dolog.
2022. márc. 8. 07:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
En is így vagyok vele
2022. márc. 8. 07:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Régen is csak azért volt ennyi, mert kötelező volt, és nem volt jó fogamzásgátló, meg nyugdíj.

Így viszont lehet, hogy kipusztulunk.

2022. márc. 8. 08:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok gyereket. 29N
2022. márc. 8. 09:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Régen se mindenki akarta, ma is sokan vannak így.

Azért ez még változhat, különösen a nőknél.

2022. márc. 8. 09:50
 17/20 A kérdező kommentje:
Hàt szerintem nem emiatt fogunk kipusztulni.Rengetegen szülnek...Na meg a kissebbsègről ne is beszèljünk.
2022. márc. 8. 14:11
 18/20 A kérdező kommentje:
Amugy szerencsère engem nem piszkàlnak.Anyu egyàltalán nem.Mondjuk Apunak volt már a tipikus megnyilvánulàsa, hogy majd egyedül akarok öregen meghalni? Ez is baromsàg ....De csak 2x mondta kb , nem szokta emlegetni.Sajnos párkapcsolat se sikerül ...Mindig zakkantakat fogok ki valahogy.De már nem is tudnèk megfelelni sem senkinek...Nincs energiàm.
2022. márc. 8. 14:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel gond. Ha nem akarod, ne erőltesd!
2022. márc. 9. 10:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek ne akarj megfelelni, és még boldog is lehetsz.
2022. márc. 10. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!