Èn sosem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
Ezt fixen èrzem.Sem testileg,sem lelkileg.Teljesen távol àll tőlem.Sőt,taszit is.Mèg komoly kapcsolatba sem tudnèk teljesiteni.Màs nők is èreznek igy? 34N2022. márc. 8. 03:17
1/20 anonim válasza:
Más is van ìgy. S ha nem akarsz, akkor ne vállalj gyereket. Nem kell komolya kapcsolatban lenned s gyereket vállalnod, csak boldognak lenned. Az pedig mindenkinek más
2/20 anonim válasza:
Ez egyre gyakrabb manapsag mindket nem koreben.
3/20 anonim válasza:
Ne gondold hogy ez gond lenne. Én még a gondolatától is hányok hogy gyerekem legyen.. Nem is igen merek beleugrani egy komolyabb kapcsolatba. Mert hát ha a nő akajra akkor lesz gyerek én ez ellen nem nagyon tehetek. Túl nagy rizikó ez nekem.
5/20 anonim válasza:
Nem kötelező ám gyermeket szülni,ez csak egy rossz társadalmi elvárás.Ha nem érzed magadban azt ,hogy vágynál rá,feltudnád nevelni akkor ne szülj.Ha találsz olyan férfit aki ezt elfogadja,ugyanaz a gondolkodása ,mint neked,akkor boldog életet élhettek úgy is.
6/20 anonim válasza:
Férfiban ugyanígy vagyok. (F40)
7/20 StevenUp válasza:
Annyira én sem vágyom rá Pasiként. Szóval nem vagy egyedül
8/20 anonim válasza:
Nem is baj ha nem mindenki szaporodik. De egy jó darabig hallgathatid azokat akik úgy érzik, tévedsz.
10/20 anonim válasza:
Igen, a nejem és a 2 tesója ugyanígy érez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!