Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megőrülök a házas, gyerekes,35+os férfiakét, de nem akarok családokat szét szakítani, így meg sosem voltam ilyen ferfival. Mit tudnek tenni?
Rengeteg ilyen férfi van.
Minden pasi benne lenne egy ilyen kapcsolatba .
Engem is izgat a fiatal csaj , csak nincs ilyen csaj
aki ebben benne lenne.
Ez már ilyen divattá nőtte ki magát!
Egyébként ne aggódj, nem egy 30-as van, aki belemegy ilyenbe, titokban!
Ha találsz egy olyan embert aki ebbe egyből belemenne akkor amúgy sem te szakítanád szét a családot hanem a férfi, mert ha nem veled, akkor egy másik fiatal lánnyal tenné meg ugyanezt az első adandó alkalommal.
Nekem apám volt ekkora szarrágó, ott voltunk 5-en, ő, anyám, én meg 2 testvérem, teljesen jól megvoltunk egészen addig ameddig apám bele nem zúgott a nővérem egyik osztálytársába, onnantól meg tönkrement a család. De ha nem is az a lány lett volna, akkor is megtette volna valaki mással mivel volt rá igénye, szóval innentől teljesen lényegtelen, hogy neked sikerül-e vagy valaki másnak. Innentől már csak a te lelkiismereteden múlik, hogy képes vagy-e arra, hogy te legyél az aki tönkreteszi a családot.
Én 24 éves férfi vagyok, van egy 2 éves gyerekem. Én nem vagyok jó? :D
Lefeküdnék veled :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!