Gyerekes az, ha én úgy vagyok vele, hogy sosem akarok heti 30 óránál többet dolgozni?
Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni azokat az embereket, akik heti 60 órákat vagy még többet dolgoznak. Én úgy vagyok vele, hogy az ember nem arra teremtetett, hogy robotoljon. Eddig egy munkahelyem volt, ott napi 6 órában dolgoztam, nekem ez teljesen jó volt. Ennél többet nem is szeretnék, azt akarom, hogy mindig meglegyen a napom fele pihenésre, tanulásra, sportra, az életre. Ha kell, inkább beérem kevesebb pénzzel, minthogy elmenjen az egész napom.2021. aug. 15. 13:09
2/14 anonim válasza:
Nem gyerekes, a te döntésed. Akik 60 órában dolgoznak azok sem azért csinálják mert élvezik hanem mert kell a pénz. Ha neked elég a fizetésed így is akkor nincs vele semmi probléma
3/14 anonim válasza:
Nekem bőven elég lenne 4 vagy5 óra is ezért a szaros bérért ,nem is érdemes időt ráfecsérelni. És kell a magánélet is.
4/14 anonim válasza:
Nem gyerekes. Ha meg tudod oldani, hogy így is megélj, akkor hajrá. Amúgy egyet értek veled, nem normális az, ha egy embernek az élete a munkával, alvással telik el, a halálig. Próbálj olyan melót szerezni, ami jól jövedelmez, vagy magad oszthatod be az idődet, nincs fix munkaidő.
5/14 A kérdező kommentje:
De hogy lehet ilyen melót kialakítani? Az a baj, hogy hamarabb kellett volna elkezdenem ezen dolgozni.
2021. aug. 15. 13:48
6/14 anonim válasza:
Jó párszor kiírtad már. Dolgozz heti 30 órában, ha találsz ilyen helyet és kész, a világ nem erre van berendezkedve, ezt el kell fogadni
7/14 anonim válasza:
Múlt héten 7 nap alatt dolgoztam több, mint 80 órát. Főàllàsom van, plusz mellette mellékàllàsom. Még így sem élek királyként. Októbertől lesz nagy emelés, ha addig nem talál ki valami fa szsàgot a kormány, akkor majd jó fizut fogok kapni. Nos, ha kitalál, akkor meg munkanélküli leszek megint...De velem együtt még rengeteg ember, és akkor majd lehet tapsolni, hogy hurrà!
8/14 anonim válasza:
Én is ezt akarom,
Nem bírom jól viselni azt, hogy egy légtérben legyek másokkal bezárva napi 8 órát akaratlanul, nem tudom ez miért van így, de úgy látszik ez nem fog változni ezért valamit ki kell találnom, mert szerintem heti 40 óra meló az nem élet.
Nem tudom a világ, hogyan csinálja ezt, vagy hogy-hogy nincsenek tömeges öngyilkosságok emiatt, és miért marad fent ez a rendszer már évtizedek óta
Heti 3-4x 8 óra, vagy heti 5x 5 max 6 órával teljesen el lennék, most munkakeresőként is kb heti max 30 órát ölök bele az önfejlesztésbe és ennél többnél már rámjön az önutálat érzése, hogy miért kínzom magam ennél többel
27f
9/14 anonim válasza:
Én ezt nem tartom gyerekesnek, amennyiben tényleg elvagy kevesebb pénzzel, és nem mással tartatod el a popódat. Mert az pl. visszatetsző, aki játssza az agyát, hogy jaj, neki elég a kisebb pénz is, közben anyu fizeti a számláit. De ha nem ez a helyzet, ez nem gyerekesség, hanem tudod, hogy neked mi kell a boldogsághoz, és ahhoz is tartod magad.
10/14 anonim válasza:
9es, de ha valaki külföldön melózik pl az simán elvan abból 30 órából is még 20ból is itthon, a gond az, hogy nehéz az ilyen melót megcsipni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!