Gyerekes az, ha én úgy vagyok vele, hogy sosem akarok heti 30 óránál többet dolgozni?
Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni azokat az embereket, akik heti 60 órákat vagy még többet dolgoznak. Én úgy vagyok vele, hogy az ember nem arra teremtetett, hogy robotoljon. Eddig egy munkahelyem volt, ott napi 6 órában dolgoztam, nekem ez teljesen jó volt. Ennél többet nem is szeretnék, azt akarom, hogy mindig meglegyen a napom fele pihenésre, tanulásra, sportra, az életre. Ha kell, inkább beérem kevesebb pénzzel, minthogy elmenjen az egész napom.2021. aug. 15. 13:09
11/14 anonim válasza:
#10: na meg elég nehéz logisztikailag is kivitelezni, hogy a kint keresett pénzt itthon költsd el.
12/14 anonim válasza:
Én pont azért választottam most olyan szakmát, ahol a magam ura lehetek és annyit dolgozhatok amennyi jólesik, akkor amikor szeretnék. Gyűlölöm a mostani beosztásomat (h-p 9től 17.30ig), pont semmire nincs időm, pont minden egyes bolt 9től 17.00ig van nyitva... Egy rohadt hobbi/kreatív boltba sem tudok elmenni, mert hétvégén meg zárva vannak, kb munkaidő börtönben érzem magam.
Ha minden jól megy csak pár évig kell majd 40 órában dolgoznom, utána havi 2 hét munkával is többet fogok keresni az új szakmámmal, mint a mostani teljes munkaidős fizum.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: mi a szakmád?
2021. aug. 17. 13:06
14/14 anonim válasza:
Logisztikában dolgozom, de megyek át az építőiparba (nő vagyok..).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!